Jon Bon Jovi talán abbahagyja az éneklést

dd

Jon Bon Jovi talán soha többé nem énekel élőben. „Ha nem lehetek többé az, aki voltam, akkor végeztem" – mondta egy interjúban a rocksztár.

A 62 éves legendás amerikai előadó a The Sunday Times-nak árulta fel, hogy hosszabb ideje küzd hangszálproblémákkal, és a helyzet egyre romlik. Mivel nem elégszik meg közepes teljesítménnyel, már a visszavonuláson gondokodik.

Jon Bon Jovi hangszálait 2022-ben megműtötték, hogy fel tudja énekelni a zenekar új albumának számait. A lemez Forever címmel idén júniusban jelenik meg, ez lesz a csapat 16. stúdióalbuma. A munkálatok zökkenőmentesen zajlottak, de Jon Bon Jovi nagy különbségeket tapasztalt a stúdiózás és a turnézás között – utóbbi sokkal nagyobb igénybevételt jelent számára, mint korábban.

„Az biztos, hogy heti négy estén nem tudnék két és fél órákat végigénekelni. Tudom, milyennek kellene lennem, és milyen voltam régebben, úgyhogy ha nem tudom hozni azt a szintet, akkor… fogalmazzunk így: nem akarok én lenni a kövér Elvis“ – mondta az énekes, arra utalva, hogy élete utolsó szakaszában Elvis Presley már csak árnyéka volt korábbi önmagának a színpadon.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?