Iveta Bartošova utolsó telefonhívása közvetlenül a halála előtt! Felhívta Gottot?

2

Iveta Bartošová életének utolsó éveit a szakmabeli kollégái félelemmel figyelték, aggódtak hogy a dolgok nagyon rosszul alakulhatnak nála. Ilyen félelmekben élt például Hana Zagorová, de mások is, azonban nem tudtak segíteni rajta. Karel Gott érdeklődött Iveta Bartošová sorsa iránt, segítséget ajánlott neki, hogy kilábaljon a problémáiból.

Karel Gott 2013 végén és 2014 elején többször is telefonbeszélgetésekben felajánlotta Iveta Bartošovának, hogy segít neki a mentális problémáival és az alkoholfüggőségével kapcsolatban. 

„Folyton azt hajtogatta, hogy jól van, minden rendben lesz. Nagyon sajnálom, mert a kollégáimmal együtt sejtettük, hogy valami szörnyűség történhet” 

– mondta annak idején Gott a Blesknek, miután Iveta halálát követően több napig hallgatott. 

Akkor még nem sejtette, hogy ő volt az utolsó ember, akit Iveta közvetlenül a halála előtt felhívott. A tragédia napján Karel Gott a következő nyilatkozatot tette közzé Facebook-oldalán:

„Kedves rajongók, néhány perc telt el azóta, hogy meghallottam a szörnyű hírt. Ez egy nagy emberi tragédia, ezért tartózkodom az Ivetáról való megemlékezéstől... Ebben a pillanatban bármit is mondani teljesen felesleges”.

Csak mostanra válik világossá, hogy Gott akkor miért páncélozta magát a hallgatás falával. Ő volt a legutolsó ember, akivel Iveta beszélt a halála előtt, legalábbis ami a telefonhívást illeti.

„A Bartošová asszony halálával kapcsolatos nyomozás során az utolsó szám, amelyet felhívott, egy Karel Gott úr nevére bejegyzett telefon volt” 

– mondta a Blesknek a prágai rendőrség egy magát megnevezni nem kívánó forrása. 

„A hívás április 29-én 10:15-kor történt, és körülbelül 50 másodpercig tartott” 

– tette hozzá. 

Azt azonban nem árulta el, hogy mi volt a telefonhívás tartalma, amelyet a rendőrség később megbeszélt Gottal.

Iveta Bartošová akkori férjét, Josef Rychtářt (65) rövid ideig azzal gyanúsították, hogy köze van az öngyilkosságához. Négy hónapos nyomozás után azonban a rendőrség akkor bejelentette: 

„A rendelkezésre álló tanúk, a tetthelyen tett megállapítások és a szakértői vizsgálatok következtetései egyértelműen bizonyították, hogy Iveta Bartošová a végzetes napon egyedül, más személy kísérete nélkül hagyta el állandó lakhelyét a tó irányába, majd a vasútvonal felé, ahol egyedül, segítség nélkül feküdt le a szerelvény elé” 

– ismertette akkor a médiának Andrea Zoulová rendőrségi szóvivő.

(sarm-pluska)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?