Kommentmező 2

Jéney Gàbor
2022. május 18.
Eduard Hegger döntse már el, hogy Ukrajna miniszterelnöke akar lenni vagy a miénk.

Joggal teszik fel az emberek a kérdést. Miért nekünk kell megfizetni a háború árát? Annak a háborúnak amit nem mi kezdeményeztük nem mi provokáltuk ki. 

Miért mi rajtunk csattan az ostor? Tehetünk mi arról, hogy energetikailag szinte teljesen Oroszországtól függünk? Miért nem vagyunk élelmiszer önnelátóak? Miért kellett bezárni a bányákat és most,  miért nem lehet újra nyitni őket? Miért van az hogy ebben az országban semmi sem működik? 

Hol vannak azok a politikusok akik felelősek ezért, mert ezt nem egy garnitúra csinálta. Erről eddig miért nem eset szó? Miért nem lehet felelősségre vonni őket? 

A kormány miért csak a gazdagokat támogatja? Hiszen szinte minden csak a jó módúakat szolgálja. Most is egy olyan családtámogatási rendszert akarnak elfogadtatni amire nincs fedezet. S a jó módúaknak többet kapnak, mint a szegényebbek. 

Eduard Hegger döntse már el, hogy Ukrajna miniszterelnöke akar lenni vagy a miénk. Mert ha ukránokért, akkor javaslom, hogy a jó varrott öltönyét cserélje le egyenruhára. Ha meg a miénk, akkor foglalkozhatna velünk is. Értjük az ukrajnával kapcsolatos álláspontját. Nem kell minden nap elismételnie. De attól még van gond itthon is. S azzal is foglalkoznia kellene. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Profile picture for user Jéney Gàbor
99 blogbejegyzés
Jéney Gàbor
15 karma