Megfizethető, tartós elegancia építőipari beruházásokhoz - Pozsonyban debütál a szlovák piacra lépő Zensteel

zensteel

Újabb magyar szereplővel bővül a szlovák építőipari kínálat, miután közel egy évtizednyi sikeres gyártói és forgalmazói tapasztalattal a tarsolyában, nálunk is elérhetővé teszi kínálatát – a régióban már korántsem ismeretlen – Zensteel. A gyártó a március 20-23. között, Pozsonyban a CONECO Racioenergy kiállítás 207-es standjánál mutatja be tető és homlokzatfedési termékeit, illetve gondozásmentes acél kerítéselemeit a lakossági és a szakmai közönség számára.

szecsenyi

Szlovákia felé nyit a Zensteel

A fiatal multinacionális vállalat elérhető áron kínál akár 30 év tartós eleganciát és műszaki megbízhatóságot. A márka 2014-ben kezdte meg működését Magyarországon, ahol jelenleg gyártócsarnok beruházását valósítja meg, fejlett ipari megoldásokkal és zöld energiával kapcsolódva a korszerű termeléshez. A telephelyen elindított fejlesztés összköltsége 1 927 020 202 Ft, amelyből 406 500 000 Ft feltételesen visszatérítendő európai uniós támogatás.

A korábbiak során is látványos fejlődés jellemezte a vállalkozást, amely gondozásmentes építőelemeket kínál lakossági és ipari felhasználásra. A kínálatban megtalálható: a cserepes-, trapéz- és előkorcolt- acéllemez termékek sora, illetve sokszínű a termékpaletta a kerítéselemekből is. 

Tóth Zoltán, a márkát működtető TRM Pro Kft. egyik tulajdonos-ügyvezetője optimistán gondol a szlovák piacra lépésre. „Lakossági, ipari, valamint mezőgazdasági ügyfelek számára kínálunk tartós és esztétikus acélkerítéseket, tetőlemezeket a hozzájuk tervezett kiegészítőkkel, eresz- és korszerű napelemrögzítő rendszerekkel, homlokzatburkolattal. A Zensteel termékportfólióját úgy állítottuk össze, hogy ügyfeleink gondozásmentes, hatékony és időtálló megoldást találjanak egyedi igényeiknek megfelelően. Fontos, hogy rugalmasan és átlátható módon szerezhetik be a beruházáshoz szükséges termékeket. Megbízható és átlátható pénzügyi tranzakció mellett, 15-30 év garanciával szolgáljuk meg ügyfeleink bizalmát, emellett jó ár-érték arányban vásárolhatnak akár online, akár személyesen. A trendekhez igazodva és az esztétikumot szem előtt tartva kínálunk számtalan különböző színt, formát, bevonat típust és mintázatot. Nálunk mindenki megtalálja a saját ízléséhez, épületeihez illeszkedőt.

Ésszerű és logikus lépés, hogy nyissunk a külpiac felé is, hiszen az acéllemezes tetőfedés felfutóban van. Az emelkedő keresletet versenyképes szolgáltatási és garanciális feltételek mellett szolgálhatjuk ki. A Zensteel saját gyártású termékei a magyarországi Gyermelyen (Komárom-Esztergom vármegye) készülnek, így a vezető szerint a kiszállítási idő rövid és költséghatékony maradhat.

Gondozásmentes megoldások, gondtalan hétköznapok

Máté János Tamás, a vállalkozás társtulajdonos-ügyvezetője szerint, a gondozásmentes megoldások szavatolják a gondtalan hétköznapokat, amely szemlélet komoly hangsúllyal jelenik meg a Zensteel filozófiájában. „Ma és a jövőben minden az optimalizációról szól, erre az építőiparban is hangsúlyos igény mutatkozik. Ezt olyan költséghatékony és időtakarékos termékportfólióval tudjuk kiszolgálni, mely minőségben is kompromisszummentes alternatívát kínál ügyfeleink számára. A gondozásmentességet csak a tetők és kerítések tartósságra hangolt műszaki színvonalával lehet szavatolni. Mindezt korszerű ügyfélszolgálati megoldásokkal, pontos szállítással tesszük még hatékonyabbá.

Pozsonyban mutatkozik be a Zensteel

Idén saját gyártású gondozásmentes építőelemeinket a pozsonyi CONECO Racioenergy kiállításán tekintheti meg a lakosság, ahová építőipari és mezőgazdasági szereplőket is várnak a 207-es számú standnál.

Galéria
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?