Nagy Péter 65 évesen újra szerelmes: Ez a gyönyörű szőke az új barátnője!

3

Nagy Péter (65) énekes szigorúan védi magánéletét. Most azonban kivételt tett, és megmutatta barátnőjét egész Szlovákiának! 

1

Még 2019-ben az énekes egy jóval fiatalabb barna hajú nő mellett lépett fel egy fesztiválon. 2022-ben azonban egy szivarozós fotót posztolt magáról, és sokatmondó szöveget írt hozzá:

„Ez a nyár fájdalmasan szép. Én pedig füstjeleket küldök. Hétköznapi, őszinte szerelmet keresek”, ezzel egyértelművé téve, hogy ismét szingli.

Zenei legendánk, akit jelenleg két évforduló - 65. születésnapja és Indigo zenekarának 40 éves jubileuma - alkalmából várnak koncertek, elfogadta Peter Marcin meghívását műsorába. Mindenki előtt dicsekedett azzal, hogy új nő van az életében. 

„Elmondok egy történetet... Azt szoktam mondani a koncerteken, hogy a korral meg kell küzdeni. És mindenki azt hitte, elkezdek arról beszélni, hogy konditerembe járok-e... Van egy barátnőm, aki fitneszedző, szóval mennem kell” 

– vallotta be, meglepve ezzel magát a műsorvezetőt.

„Mi van, mi van, a barátnőd fitneszedző?” 

– Marcin tovább érdeklődött.

„Fitneszedzéseket tart, nekem is. Én vagyok az első a sorban. Elmegyünk az edzőterembe, és jól érzem magam. Nyolc óra után jól érzem magam, aztán jön a fáradtság, jöhet a bor, és megint önmagam vagyok!” 

– nevetett Nagy. 

(život pluska)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?