Kollár lánya Indiába költözik: a barátja házában 70 fős személyzet van. Ő ezt fogja csinálni

Boris Kollár és legidősebb lánya

Boris Kollár politikus lánya, Alexandra Horňáková csomagol. Két évre Indiába utazik, a barátjához. „Nemcsak pihenni, hanem dolgozni is fogok” – mondja a milliárdos potenciális menyasszonya.

Boris Kollár (58) volt parlamenti elnök legidősebb lánya már több hónapja jegyben jár. Alexandra Horňáková (22) nem akárkit talált magának, egy egzotikus nevű külföldivel, Neel Virwanival jár. Apja az indiai milliárdos Jitendra Virwani (57), és hamarosan két évig vendégül látja leendő menyét családi villájában, ahol 70 fős személyzet gondoskodik a családról. Alexandra a PLUS 7 DNÍ hetilapnak elárulta, mit fog ott csinálni, és hány bőröndöt visz magával a pazar ruhatárával és luxus kézitáskáival.

Gazdag családból

A fiatal Virwani, aki a közösségi médián keresztül figyelt fel Kollár lányára, négy országot sorol fel „otthonaként”: az Egyesült Arab Emírségeket, az Egyesült Államokat, az Egyesült Királyságot és Indiát, amely a szülőföldje.

Egy közös ismerős hozta össze a párt. „Van egy Los Angeles-i barátom, akivel egyszer FaceTime-oztam, és éppen Indiában volt. Dolgozni ment oda. Beszélgettünk, és közbevágott, hogy a menő barátja, Neel is ott van vele. Említette, hogy ő is lovagol, az egész családja ezzel foglalkozik, mert van egy istállójuk” – árult el nemrég a Refreshernek Alexandra részleteket arról, hogyan ismerkedett meg a barátjával, aki a milliárdos Jitendra Virwani egyik gyermeke.

Boris Kollár lánya Indiába készül

Alexandra leendő apósa indiai irodák, ipari parkok és raktárak fejlesztőjeként ismert. Ő alapította és vezeti az Embassy Groupot. Vagyonát a Forbes 2 milliárd dollárra becsüli. Jitendrának négy gyermeke van. Neel mellett egy lánya, Natalia és két másik fia – Adity és Karan, aki az apjával együtt dolgozik a cégben. Virwani olyan családban nőtt fel, amely a lóversenyekhez és a szerencsejátékhoz kötődik Indiában. Bangalore közelében egy hatalmas lovarda tulajdonosa, ahol több tucat lovat tart. Kollár legidősebb lánya szintén lovagol, és Szlovákiát képviseli, egyik díjat a másik után gyűjtve. A párost láthatóan e hobbi is közelebb hozta egymáshoz.

A nagy költözés

A szerelmespár, amióta együtt vannak, a világ különböző pontjairól posztol felvételeket. Többször voltak már együtt Dubajban, ahol Neel családjának van néhány vállalati irodája, továbbá Párizsban, Milánóban, Londonban, Balin és Budapesten. Úgy tűnik tehát, hogy Saša és Neel között komoly a dolog.

Az indiai fiatalember már régebben bemutatta szlovák szerelmét a legközelebbi hozzátartozóinak. Kollár lánya egy olyan felvétellel büszkélkedett, amelyen Virwani családjának tagjaival pózol. A lány hagyományos, rózsaszín szárit viselt. Neel pedig karácsonykor Saša édesapjával, Boris Kollárral is találkozott. Lánya azonban hamarosan elköltözik Indiába, a világ legnépesebb országába.

ujszo

„Neel Londonban fejezte be a tanulmányait, korábban Amerikában is tanult, és Dubajba költözött, ahol vállalati irodájuk van, gyakran járnak oda. Csak két órányira van onnan, ahol a családja él. De most visszatér Indiába. Az édesapját fogja helyettesíteni a cégnél, úgyhogy körülbelül két évre költözünk oda” – árulta el Kollár lánya, akinek India elnyerte a tetszését. Már kétszer is járt ott, és úgy érezte magát, mintha egy tündérmesében lenne, amikor a családi rezidencián járt. Hiszen a családra 70 fős személyzet vigyáz, és a kiszolgálás ott állítólag jobb, mint egy szállodában.

Legalább négy bőrönddel Indiába

Alexandra bevallotta, hogy mostanáig a drága holmikat nem csak úgy kapta. „A szüleim örömet szereznek nekem, de általában csak ünnepnapokon, vagy egyéb módon kell kiérdemelnem. Például amikor nagyon jól lovagoltam. Vagy amikor elvégeztem a középiskolát, akkor jó eredményeket kellett elérnem. És amikor nagyon akartam valami különlegeset, akkor egy hónapig kellett takarítanom apuci házát” – árulta el a fiatal hölgy.

„A táskák és a ruhák szépek, de véleményem szerint minden egyes tárgynak közvetlenül a vásárlás előtt örülünk a legjobban. Amikor már megvan, más célokat keresünk. Az én prioritásaim máshol vannak” – mondja. Azokat a darabokat, amiket nem hord, jó áron el tudja adni. Nemrégiben eladásra kínálta még az első drága kézitáskáját is, amelyet egy évtizede kapott az édesapjától. Ez egy kis Louis Vuitton táska volt. Eredetileg majdnem 2 ezer euróba került, de ő egy ezresért adta el.

Még mindig nagy a ruhatára, ezért kíváncsiak voltunk, mennyi bőröndöt csomagol Indiába. „Imádom a divatot, és imádom a táskákat és a cipőket, de majd meglátom. Azt tudom, hogy legalább négy bőröndöm lesz” – töprengett. Saša számára állítólag más dolgok a legfontosabbak, amikre szívesebben költ. „A legfontosabb dolgok számomra a sportcuccok. Szeretnék újra elkezdeni úszni, versenyszerűen” – árulja el új ambícióit Kollár legidősebb lánya.

Alexandra Horňáková

És mit fog hiányolni Szlovákiából Alexandra? „Leginkább az édesanyám és az egész családom” – mondja habozás nélkül, hozzátéve, hogy nagyon várja például az indiai ételeket. „Véleményem szerint az indiai konyha sokkal jobb, mint a szlovák, mert az ételek fűszeresebbek, sokkal többféle fűszerből választhatnak” – zárja Alexandra, aki biztosan nem fog ott unatkozni: „Nemcsak pihenni fogok Indiában, hanem dolgozni is, saját vállalkozást szeretnék indítani, emellett lovagolni és segíteni fogok az istállóban, a lovakkal foglalkozni, és valószínűleg gyerekeket is edzeni fogok.”

(Plus 7 dní)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?