Botrány: Dolli vulgárisan szidta ezt a versenyzőt!

kép

Olyan botrány, amilyet még egyetlen szlovák valóságshow sem látott. A Ruže pre nevestu valóságshow résztvevője Dolli kitört az idegességéből, vulgárisan szidta a legfiatalabb Larát, és elszaladt a ceremóniáról! A tévés vőlegény, Radko Urbanyak tátott szájjal nézte az egészet.

Az egész ártatlanul kezdődött. 

Egy jól ismert székjátékkal, amit bizonyára mindannyian jól ismernek. A szépségek táncoltak, és amikor a zene abbamaradt, gyorsan le kellett ülniük. A trükk az, hogy minden alkalommal több versenyző van, mint ahány szék van. Pocahontas és Lara maradt a döntőben. Amikor a dal véget ért, "Pokinak" már a markában volt a győzelem, mert háttal állt a széknek, de abban a pillanatban, amikor le akart ülni rá, Lara kikapta alóla a széket, és leült rá. Pocahontas a földre gurult, és jól megütötte magát. Lara jól megkapta a magáét az összes menyasszonytól az ilyen sportszerűtlen viselkedésért, de Lara így is győztesen távozott. Így egy napra ő lett a villa főnöke, és azt a feladatot kapta, hogy a lányokkal együtt gyakorolja be az esti programot Rado számára.

A lányok egy része az éneklést választotta, a többiek pedig úgy döntöttek, hogy egy szexi tánccal készülnek. Tiltakozásul Lara ellen, aki igazságtalanul nyert, Dolli, Verona és Pocahontas este a próbák helyett berúgtak. Amikor Lara reggel ellenőrizte őket, megállapította, hogy Dolli és Pocahontas tánca nem elég jó, és megtiltotta nekik, hogy szerepeljenek a műsorban. Ezzel Dollit az őrületbe kergette! "Menj a p*csába! Lemondta a táncunkat, mert nem tetszik neki!" üvöltött a szilikon szépség. "Ha több időt töltöttek volna vele, jobban nézett volna ki, de úgy döntöttek, hogy isznak" - védte meg Lara a döntését.

Amikor Radko este megérkezett a lányok közé, élvezte a pazar programot, de észrevette, hogy Dolli nem jelent meg, hanem egész idő alatt kedvetlenül ücsörgött. A szőkeségnek könnyes volt a szeme, és látszott rajta, hogy forrong. Amikor pedig Lara elkezdte magyarázni Radkonak, és felháborodott azon, hogy próba helyett ittak, Dolli már alig kapott levegőt. A többi lány is Dolli mellé állt, mert ha a táncuk nem is volt százszázalékos, az az ő szégyenük lett volna.

Amikor eljött a ceremónia, a hangulat már elviselhetetlen volt. Dolli végig könnyes szemmel nézett. Amikor Radko kimondta a nevét, hogy jöjjön a rózsájáért, valami olyan történt, amire senki sem számított. "Megleptél az érzékenységeddel, de az is meglepett, amit Lara mesélt a késő esti mulatozásodról " - mondta neki Radko, és ez volt az utolsó csepp a pohárban. Megragadta a rózsát, és sírva mondta el neki: "Remélem, kinyitod a szemed, és megérted, hogy ki mond igazat!". Ahogy kiállt a lányok elé, felmôrgedt, Lara pedig kinyújtotta a középső ujját, és sikítani kezdett: "Kígyó a nyakamon! Kibaszott kölyök! Elegem van belőle!" Rózsát suhintott Lara felé, és elszaladt. "Hadd legyen az övé, ha p*csaságokat mond! Próbáltunk, egész nap próbáltunk, és te ezt mondod nekem!" Kiabált Radko felé, aki szótlanul állt a döbbenettől, és tátott szájjal bámult rá. "Nem akarom azt a rózsát, viszlát! Menj már a p*csába, te mocskos, mocskos gyerek, remélem Radko megérti, hogy kígyó a nyakadon! Már két meccset is tisztességtelenül nyertél!" Kiabálta. A műsor ma este Markízán nézhető meg.

Forrás: plus jeden dní

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?