Monika Beňová luxusajándéka Cibulková lányának

2

Az egykori teniszező Dominika Cibulková arról híres, hogy szereti magát luxussal körülvenni, amit a gyermekeinek is megad.

Cibulková lánya, Ninka nemrég ünnepelte első születésnapját, és az ünnepség valóban nagyszabású volt, sok vendéggel. Mivel a kis Ninka keresztanyja Monika Beňová európai parlamenti képviselő, nem hagyhatta ki az ünnepséget.

 "Megtiszteltetés, ha a szülők keresztanyának választanak. Ninka a harmadik keresztgyermekem, büszke és boldog vagyok a keresztgyermekeim miatt. Természetesen Ninukáért is" - mondta korábban, Dominikával és férjével már régóta ismerik egymást.

"Keresztlányom, Ninka első születésnapját ünnepelte, a szülei gyönyörű ünnepséget készítettek nekik" - írta Beňová a kis Ninka bulijáról.


A büszke keresztanya elkényezteti keresztgyermekét, és a kis Ninát, akárcsak az anyukáját, luxusajándékokkal látja el. Dominika például a 9 hónapos kislányának adta az első Louis Vuitton táskáját, amiről más nők csak álmodozhatnak. A luxusajándékok természetesen nem értek véget ezzel a táskával, hiszen Dominika egy felháborítóan drága étkészletet rendelt kislányának a híres francia Dior divatházból.

Dominika most egy felvétellel büszkélkedett, amelyen a kis Ninka egy kis Gucci cipőt visel. Szóval ez egy luxus darab, ami biztosan nem volt olcsó. 

"A keresztanya tudta, mit kell venni" - jegyezte meg elragadtatással Dominika. Ahhoz képest, hogy gyerekcipő, amit hamar kinőnek, az ára 330€ körül van, és ezt nem mindenki engedheti meg magának.

 

(wanda-pluska)

w
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?