Lockdown, ami az előző bejegyzésből kimaradt

Jéney Gàbor
2021. november 30.
Ha még az EP nem titkosított szerződésekről szavazna és kirúgná a vakcinagyártók lobbistáit, akkor még egy érvet venne ki, az összeesküvés hívő vakcinatagadók kezéből.

Csak röviden.

Ha az EP nem titkosított szerződésekről szavazna és kirúgná a vakcinagyártók lobbistáit, akkor még egy érvet venne ki, az összeesküvés hívő vakcinatagadók kezéből. Én egyik sem vagyok, de még is elvárom a transzparenciát. Tudom, hogy a lobbisták vastag borítékokkal igen meggyőzőek tudnak lenni. De meg kell, hogy értsék a tűzzel játszanak. Ezzel fegyvert kovácsolnak nekik és katalizálják a problémát. Amíg ott Önök bulikáznak, addig itthon összeomlik az egészségügyi rendszer. 

Hol van az AstraZeneca az miért nem jó? A legeurópaibb vakcina. Gyakorlatilag kilóra megvette Önöket amerika. Érdekes, hogy más vakcinát nem fejlesztett ki azóta sem. S a hatalmukkal visszaélnek a vakcinagyártók és ehhez még az EU kontrázik is. 

Általában az EU szokott mindenkit utasítani, hogy legyen átlátható. Most pedig Önök hallgatnak és summákolnak. Diferenciálni kell, van olyan amit titkosítani kell. De viszont ez nem az Európai Központi Bank védelmi rendszere vagy pedig valamelyik gáztározó tervrajza. Szóval semmi nem indokolja ezen szerződések titkosságát. 

Jelen esetben még egy botrányos szerződés is jobb mint a titkosítás. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Profile picture for user Jéney Gàbor
99 blogbejegyzés
Jéney Gàbor
15 karma