Szolgai és Bénes is ott lesz a szlovák válogatott somorjai edzőtáborában

szolgai

A DAC kötelékébe tartozó Szolgai Mátét is behívták az Eb-re készülő szlovák labdarúgó-válogatott jövő heti, somorjai edzőtáborába.

Mivel Francesco Calzona szövetségi kapitány a Napoli csapatát irányítja, nem ő, hanem asszisztense, Marek Hamšík vezeti majd az edzéseket a 20 játékosnak. Az edzőtáborba olyan játékosok kaptak meghívót, akik számára legkésőbb a hétvégén véget ér a bajnoki szezon. Szolgai mellett, aki a DAC kölcsönjátékosaként Mezőkövesden szerepelt tavasszal, meghívót kapott többek között Bénes László (Hamburg), a veterán Peter Pekarík (Hertha) és több fiatal Niké ligás (Belko, Takáč, Leitner, Kóša, Bartoš, Kmeť) játékos is.

Érdekes

A szlovákok edzőtáborozó kerete

Kapusok: Ľubomír Belko (Žilina), Dominik Takáč (Trnava)

Védők: Peter Pekarík (Hertha), Matúš Kmeť (Trenčín), Marek Kristián Bartoš (Podbrezová), Patrik Leitner (Žilina), Sebastián Kóša (Trnava), Dávid Hancko (Feyenoord)

Középpályások: Artur Gajdoš (Trenčín), Matúš Bero (Bochum), Juraj Kucka (Slovan), Bénes László (Hamburger SV), Szolgai Máté (Mezőkövesd), Jakub Kadák (Luzern), Dávid Ďuriš (Ascoli), Leo Sauer (Feyenoord)

Támadók: Róbert Polievka (Banská Bystrica), Róbert Boženík (Boavista), David Strelec (Slovan), Ľubomír Tupta (Liberec)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?