Veronika Nízlová és Kolárovský a Let's Dance-ben találgatások áldozatává vált

2

Matúš Kolárovský különösen azután került előtérbe, hogy felvállalta apaságát, Veronika Nízlová lányánál. A találgatásoknak, hogy ki az apa, végleg vége lett, Veronika és Matúš pedig elkezdtek több időt együtt tölteni.

Yael az év végén bevallotta, hogy az alkohol és a drogok végigkísérték az életét. Elmagyarázta, hogy olyan függőséget alakított ki, amely kellemetlenné tette az örömteli pillanatokat. Az egész család érdekében bejelentkezett kezelésre, az újrakezdés reményében.

Mára visszatért, és az Instagramon mesélt a rajongóknak a kezelésen szerzett tapasztalatairól. 

"Amikor odaértem, még mindig másnapos voltam. Előtte pezsgőt, rumot vagy valami hasonlót ittam. Amikor megláttam ott a májzsugorral küzdő embereket, azt gondoltam, hogy miért vagyok itt, mit keresek én itt. Csak egy idő után értettem meg, hogy nem szabad összehasonlítanom magam másokkal, különben nem oldok meg semmit, és ami a legfontosabb, teljesen el kell dobnom az egómat."

A pár, Matúš visszatérése óta először jártak vörös szőnyegen. A pár fehérbe öltözött, és a Let's Dance-re csapott le. nagyon boldognak és összeszedettnek tűntek. De mint mindig, a nézők ismét találgatnak.

"Úgy néz ki, mintha terhes lenne..." írja Mirka. Többen is hozzászóltak, és egyetértettek. Vebi egy fehér, szűk szabású ruhát választott, ami minden görbületét megmutatta. Ez még mindig nem jelent semmit.

(Nový čas pre ženy-pluska) 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?