Schindlerová, miután szakított az ügyvéd barátjával: Össze kellett pakolnia a cuccait! A luxusházból vissza a lakásába

Martina Schindlerová

Nagyjából egy hónapja írtuk meg, hogy Martina Schindlerová (35) újra szingli. Az énekesnő kapcsolata az ismert ügyvéddel, Marcel Borisszal (45), akivel alig két éve alkotott egy párt, megromlott. A pár már egy fedél alatt élt, ám az énekesnőnek ki kellett költöznie.

Martina Schindlerováról hosszú évekig nem lehetett hallani semmit. Még 2012 júliusában ment férjhez Kamil Haršány üzletemberhez. Aztán mintha a föld nyelte volna el. Hét évig teljes névtelenségben élt egy aranykalitkában. Sikerült kétszeres anyává válnia. Aztán a nyilvánosság tudomást szerzett a válásáról. Ezután Martina új életet kezdett, és egy idő után új szerelemre talált. Amikor elvált, bejelentette, hogy visszatér a zenei életbe, ahonnan hosszú évekig távol volt.

ujszo

Addig nem vett részt társasági eseményeken, mivel családi életet élt, és teljesen eltűnt a köztudatból. A válása után azonban minden megváltozott, és hirtelen mindenhol ott volt. Amikor pedig 2022 nyarán részt vett egy film premierjén, új férfi mellett sugárzott. Schindlerovát Marcel Boris ügyvéd kísérte el, aki annak az ügynek a kapcsán vált ismertté, amelyben egy árvai pap által molesztált kiskorú lányt védett.

Martinának szó szerint mesebeli kapcsolata volt Borisszal. Egy évvel ezelőtt oda is költözött hozzá a gyerekeivel. A család együtt élt egy luxus családi házban, amely medencével és kerttel rendelkezik, és ahol különböző családi összejöveteleket vagy ünnepségeket tartottak, amivel a közösségi médiában is büszkélkedett.

ujszo

A pár többször is együtt nyaralt, ahonnan szerelmes fotókat posztoltak. Minden arra utalt, hogy Martina megtalálta az igazit. Ennek azonban vége lett. A szerelmesek külön utakon folytatták. „Martina és Boris nemrég szakítottak. Mindketten törölték már a közös Instagram-fotóikat, csak néhány maradt meg” – mondta akkor egy forrás az énekesnő környezetéből. Utoljára januárban jelentek meg együtt Schindlerová húgának, Mariannának az esküvőjén. Nos, a szakítás után az énekesnőnek össze kellett pakolnia és elköltöznie párja luxusházából.

Martina visszatért a lakásába, ahol a válása után kezdett élni. A bizonyítékot a lakóházában készült felvételek szolgáltatják, ahol egy áprilisi napon sikerült elcsípni, ahogy reggel elhagyja a házat. Az énekesnő biztosan nem sír a párnájába, ezt bizonyítja új dala is, amelyet tegnap mutatott be a JOJ reggeli műsorában.

(Plus jeden deň)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?