18 éves lett! Karel Gott csak nézne, hogy megnőtt a kis Charlotte Ella!

charlotte ella gottová

Szinte hihetetlen! A hajdani apró, sötét hajú, bogárszemű kislány felnőtt nő lett! Charlotte Ella Gott betöltötte a 18. életévét.

Charlotte Ella Karel Gott és Ivana (akkor még Macháček) elsőszülött gyermeke. A szülők kétéves korában házasodtak össze. Most pedig a nagykorúságát ünnepli, felnőtté vált.

Karel Gott biztosan repesne az örömtől. Hiszen Charlotte gyönyörű és tehetséges fiatal nővé cseperedett. Az énekeslegenda még a halála előtt meggyőződhetett arról, hogy a lánya örökölte a zenei tehetségét.

2019 májusában, Karel Gott halálának évében együtt énekelték a Srdce nehasnou (A szívek nem hunynak ki) című gyönyörű dalt. Az érzelmes dalt Richard Krajčo énekes írta. Charlotte profiként birkózott meg a feladattal, bár a felvételek során nehéz lehetett neki. Noha csak tizenhárom éves volt, tudta, hogy édesapja már nem sokáig lesz vele, és nem fogja vele ünnepelni a mostani tizennyolcadik születésnapját.

„Libabőrös leszek, ha rágondolok. Bátran énekelt arról, hogy egy nap az apukája nem lesz vele. És nagyon is tudatában volt annak, hogy miről énekel” – mondta annak idején a Cseh Rádiónak Olga Malířová-Špátová rendező, aki a Karel című dokumentumfilmet készítette.

Charlotte számára édesapja halála, bár felkészültek rá, kemény és fájdalmas csapás volt. Ez a temetésen készült fényképeken is látszik. És ez az oka annak is, hogy már nem akarja elénekelni A szívek nem hunynak ki című dalt. Hiszen ki énekelne a néhai édesapja helyett? A szerző, Richard Krajčo és édesanyja, Ivana is így gondolja. „Ez fájdalmas lenne számára. Ezért úgy döntöttünk, hogy az egyik koncertünkön úgy adjuk elő a dalt, ahogyan megíródott. Akusztikusan, csak egy gitárral” – erősítette meg Richard Krajčo.

ujszo

Charlotte Ella az O2 Arénában tartott 2022-es koncerten is énekelt, amelyet édesapja emlékének szenteltek. „Megtiszteltetés volt fellépni az apukám tiszteletére rendezett megemlékezésen” – írta akkor az Instagramján. A legendás Zvonky štěstí című slágert énekelte Dara Rollinsszal.

Csak az idő mutatja meg, hogy Charlotte Ella valóban az apja nyomdokaiba lép-e, és énekesnő lesz-e. Ivana Gottová nem beszél a saját és a lányai terveiről, visszavonult életet él, hogy a lányok nyugalomban nőhessenek fel.

A CNN Prima News cseh televízió szerint azonban Charlotte tanul, ének- és táncórákat vesz, zongorázik és színészkedik. Szerepelt A szerelem decibeljei című zenés filmben, Az Úr angyala 2. vagy az Amikor a sárkánynak fáj a feje című mesében – ez utóbbiban édesapjával és kishúgával, Nelly Sofiával játszott.

„Mindenki láthatja, hogy Charlotte határozottan karizmatikus és tehetséges. Most már csak rajta múlik, hogy ezen az úton akar-e haladni. Aztán már csak a körülményektől függ, amelyekbe az útja során ütközik” – mondta Richard Krajčo énekes Charlotte-ról. Hozzátette, hogy ha folytatja a zenélést, az biztosan más műfajban lesz, mint az édesapja, mert most más a kor és más a hallgatók ízlése.

Az biztos, hogy Karel Gott büszke lenne a lányaira. És bizonyára kellemes meglepetéssel készült volna Charlotte tizennyolcadik születésnapjára.

(Plus jeden deň)

Galéria
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?