Szombaton nyit Győr új vízi élményparkja

Szombaton nyit Győr új vízi élményparkja

Pénteken a hivatalos átadásra került sor, ahol egy fontos bejelentés szinte elvitte a show-t.

Lázár János építési és közlekedési miniszter beszéde végén jelentette be, hogy 2025-től elindul az M1-es autópálya Győr-Budapest szakaszának bővítésre:2-szer két sávról 2-szer háromra. Ez nyilván mindenkit érint, aki a sztrádát használja, a Szlovákiából érkezőket szintén.

Az új győri fürdőt cikksorozatunkban megismerhették, a nyitáson a sor. Szombaton reggel megnyílnak a kapuk, s az üzemeltető nemzetközi vendégkörrel számol. Valóban káprázatos dolgokat álmodtak az egyébként behatárolt területre, el lehet mondani, hogy kihozták a lehetőségek maximumát.

A megnyitó a protokoll szerint zajlott, sokszor hangzott el a magyar kormánynak címzett köszönet, hiszen a vízi élménypark a Modern Városok Program égisze alatt épülhetett meg. A program a magyarok pénzéből működött, de az Orbán-kormány döntött arról 2018-2019-ben, hogy mely tervekre ad pénzt. Erre adott. Most pedig elkészült.

A legtöbben nyilván az árakra kíváncsiak, mutatjuk:

01
02
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?