​Rita Ora is fellép a pozsonyi Lovestreamen

kép

Harmadik évfolyamához érkezett a Lovestream fesztivál, melyet a tavalyihoz hasonlóan ismét Vajnory városrész régi repterén rendedeznek meg, idén augusztus 16. és 18. között.

A háromnapos fesztivál öt zenei színpadán világsztárok is fellépnek. A fesztiválra valószínűleg a brit popsztár, Rita Ora miatt váltanak majd jegyet a legtöbben. Az előadót a  Hot Right Now és a How We Do (Party) című dalok tették híressé, melyek az Egyesült Királyság slágerlistáinak élére repítették. Hollywoodban filmszínészként is kipróbálta magát, a popszakmába 2017-ben tért vissza egy európai turné keretén belül, egy évvel később adta ki második, Phoenix című stúdióalbumát. Napjaink egyik legkeresettebb énekesnője tavaly jelentette meg legfrissebb lemezét You & I címmel.

A görög–belga elektro-dj-duó, a Dimitri Vegas & Like Mike lesz az elektronikus színtér egyik legfontosabb fellépője. A Dimitri Thivaios és Michael Thivaios testvérpár alkotta duó együttműködött már a legendás hollywoodi zeneszerzővel, Hans Zimmerrel is.

Ezenkívül fellép Ray Dalton amerikai énekes, Tom Walker skót énekes-dalszerző, aki a Leave a Light On című dalával a Brit Awards felfedezettjének járó díjat zsebelte be 2019-ben, Dennis Lloyd tel-avivi multiinstrumentalista, a Joker Out nevű szlovén rockzenekar és Rosa Linn énekesnő, aki 2022-ben Örményországot képviselte az Eurovíziós Dalfesztiválon.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?