Ez a szép fiatal lány Spanyolország leendő királynője!

9839460f-5b67-467d-833e-5df34846351e_spain-princess-leonor799667995978

Leonor hercegnő, aki nemrég töltötte be 18. életévét, máris színpadra lépett a madridi parlamentben. Most már hivatalosan is ő Spanyolország leendő királynője. 

A 18. születésnapján a tinédzser Leonor hűséget esküdött a spanyol alkotmánynak, ami azt jelenti, hogy mostantól hivatalosan is régensként járhat el apja, Felipe király távollétében. Amikor trónra lép, Leonor lesz Spanyolország első régenskirálynője 150 év után, de ami ennél is fontosabb, őt tekintik annak a személynek, aki befejezi apja munkáját.  

Hihetetlen önbizalmát kétségtelenül erősítette a korai önállóság - bentlakásos iskoláb járt és katonai kiképzésen is részt vett. Az első nyilvános beszédét 13 évesen tartotta, a spanyol alkotmány létrejöttének 40. évfordulója alkalmából.  

Bár Leonor arcán látszott egy kis idegesség, a hangja határozott volt, amikor megismételte, hogy elkötelezett a trónörökösnői kötelességei iránt. Megjelenése alapján máris a valaha volt legszebb uralkodók közé sorolhatnák.  

Aktívan részt vesz a különböző közfeladatokban, és gyakran jelenik meg szülei mellett hivatalos eseményeken és látogatásokon. Neveltetése és felkészítése leendő uralkodói szerepére fontos folyamat a királyi család és a spanyol társadalom számára.  

Galéria
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?