Katalin hercegnét egy hivatásos hasonmás helyettesíti?

borito_pluska.jpg

A Kate Middleton egészségügyi állapotával kapcsolatos összeesküvés-elméletek néhány napja egy manipulált fotó miatt igencsak megszaporodtak. Azt azonban kevesen tudják, hogy a hercegnének van egy hivatásos hasonmása is. 

A walesi hercegnét kedden kapták legutóbb lencsevégre, amint Vilmos herceg oldalán elhagyta a windsori kastélyt - alig néhány órával azután, hogy bocsánatot kért, amiért egy digitálisan manipulált anyák napi családi portrét tett közzé. Utólag elismerte, hogy ezzel a fényképpel próbálta elejét venni újabb összeesküvés-elméletek születésének.   

A hercegnéről március elején kerültek nyilvánosságra olyan felvételek, melyeken egy autóban ül édesanyja mellett. Sok rajongó azt állította, alig ismerte fel Katalint ezeken a képeken. Az esettel kapcsolatos összeesküvés-elméleteket csak táplálja az a tény, hogy a hercegnének van egy hasonmása, akit valóban nehéz megkülönböztetni tőle. Az egykori pincérnő, Heidi Agan 2011 óta dolgozik hivatásos Kate-hasonmásként. Heidi szerepelt már a tévében és a nyomtatott sajtóban, valamint céges rendezvényeken és partikon szórakoztatta a vendégeket.  

Heidiben akkor tudatosult, hogy mennyire hasonlít Katalinhoz, amikor kislánya azt hitte egy, a hercegnőről készült kép miatt, hogy édesanyja szerepel az újságban. A Daily Mailnek adott interjújában elmondta, hogy az emberek nap mint nap összetévesztik őt a walesi hercegnével. 

Heidi olyannyira hasonlít a hercegnére, hogy egyesek szerint akár őt is ábrázolhatták a fent említett fotók. De vajon mi oka lehet a királyi családnak arra, hogy felbéreljen egy Kate-hasonmást? 

Galéria
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?