Nem csak a húszéveseké a világ

A Dunaszerdahelyi járás nyugdíjasai a padányi kultúrházban gyűltek össze egy kis ünneplésre. Már negyedik éve minden évben megrendezik a járási nyugdíjastalálkozót. Potásch Mária, a Dunaszeredahelyi Járási Nyugdíjasegyesület titkára lapunknak elmondta, nő a résztvevők száma.

A Dunaszerdahelyi járás nyugdíjasai a padányi kultúrházban gyűltek össze egy kis ünneplésre. Már negyedik éve minden évben megrendezik a járási nyugdíjastalálkozót. Potásch Mária, a Dunaszeredahelyi Járási Nyugdíjasegyesület titkára lapunknak elmondta, nő a résztvevők száma. „Tavaly 250-en vettek részt a találkozón, idén 350 vendég érkezett. A nyugdijasok a magány helyett a szórakozást választják. ” A járás minden szegletéből érkezett nyugdíjasokat műsorával a Padányi Népdalkör szórakoztatta.

A vacsora után a nyugdíjasok fiatalokat megszégyenítő frissességgel mozogtak a táncparketten. „Azért mert nyugdíjasok vagyunk, még nem kell lemondanunk mindenről, sőt, szerintem még nyitva áll előttünk minden. Örülök, hogy van lehetőségünk, a szórakozásra, az ismerkedésre és a gondűzésre.” – mondta Sáha Julianna, aki idén másodszor vett részt a nyugdíjastalálkozón, és biztos benne, hogy jövőre is itt lesz.

„Amikor a vendégek ide belépnek, a gondokat a kabáttal együtt a fogasra akasztják. Itt kötelező a jókedv, a nevetés. Ez az este a felhőtlen szórakozás jegyében kell hogy elteljen” – tette hozzá Potásch Mária.

Hogy az idősek a fiatalos nyugdíjasok jelzőhöz hűek legyenek, reggelig ropták a táncot, bebizonyítva, nem csak a húszéveseké a világ. (lil)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?