Jótékonysági vásár az óvodában

Életke ovi-vásár
Farkasd |

Falu- és környékbeliek felajánlásaiból rendeztek vásárt az Életke óvodában. A bevételből az udvart szeretnék szebbé tenni.

Jótékonysági vásárt tartottak hétfőn a farkasdi Életke óvodában. Az eladásra kínált portékát támogatók ajánlották fel.

„Eredetileg közösségépítő napot szerettem volna szervezni, hogy mi, az idén megnyílt óvoda alkalmazottai fogjunk össze egy közös munkára, adománygyűjtésre. Végül úgy alakult, hogy nagyon sok kézműves terméket, házi készítésű tárgyakat, használati cikkeket, süteményeket kaptunk helyi és környékbeli vállalkozóktól, őstermelőktől. A felajánlott árut az óvoda udvarán felállított asztalokon sorakoztattuk fel. A készülődés során csodás ráhangolódásban volt részünk, punccsal, süteménnyel, karácsonyi dallamokkal vártuk és köszöntöttük az óvodásaink szüleit, akik örömmel válogattak a termékek között” – tudtuk meg Pál Melinda igazgatótól, aki azt is elárulta, hogy több száz euró bevétel gyűlt össze, amit most félretesznek, és később az udvar szépítésére, fejlesztésére szeretnék felhasználni. A rendezvény célja volt még az is, hogy a szülőkkel tölthessenek el némi időt.

„A járványügyi helyzet lényegében semmilyen közös programot nem enged meg a szülőkkel, még az épületbe sem jöhetnek be, ezért valósítottuk meg a vásárt az udvaron, hogy legalább néhány szót válthassunk és személyesen találkozhassunk velük, de betarthassuk a kellő távolságot és ne legyünk beltérben” – egészítette ki Pál Melinda. 

 

Galéria
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?