A „Gazdag advent a Kauflanddal” játék folytatódik

Csatlakozzon ön is karácsonyi játékunk utolsó fordulójához! Amellett, hogy jókat eszik, a karácsonyt is gazdagabbá teheti.

A karácsony fogalmát legtöbben a családi kényelemmel, békével, pihenéssel és nem utolsó sorban a finom ételekkel kötjük össze. Annak ellenére, hogy napjainkban újra divatba jött a hagyományokat követő főzés, többségünknek még sincs ideje anyáink és nagyanyáink finomságait otthon elkészíteni, és inkább karácsonyi vásárokban kóstoljuk meg ezeket. Sajnos így az előző generációk által ránk hagyott örökség elveszik. Ezért idén próbáljunk meg finom karácsonyi ételeket varázsolni az ünnepi asztalra, hogy a hagyományos adventi ételek receptjei ne merüljenek feledésbe.   

Ehhez a Kaufland üzletlánccal közösen mi is szeretnénk hozzájárulni. A Gazdag advent a Kauflanddal játékunk utolsó, harmadik fordulója csak önre vár. Mindössze annyit kell tennie, hogy a hagyományos magyar adventi ételek elkészítéséhez a Kaufland K-Classic termékcsaládból választ alapanyagokat, és Kaufland vásárlási utalványt vagy Új Szó-előfizetést nyerhet a 2018-as évre, több mint 1000 € értékben. Idén adventkor tehát azon kívül, hogy jókat eszik, igazán gazdag karácsonya is lehet. A játék harmadik fordulójának témája a karácsonyi sütemény. Az Új Szó mai kiadásából többet is megtudhat. Ne késlekedjen, csatlakozzon a játékhoz még ma!

Reméljük ezzel is hozzájárulhatunk ahhoz, hogy a közelgő ünnepeket mindannyian nyugodtan tölthessük el családunk körében. Hagyományos receptjeinkkel, finom ételekkel még szebbé varázsolhatjuk az ünnepeket. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?