Meztelenkedik a Dallas sztárja

London. A Dallas című amerikai szappanoperából ismert Linda Gray vette át a Diploma előtt című film színpadi változatának női főszerepét Londonban. A darabban van egy vetkőzős jelenet, ám az nem okoz gondot a hatvanéves színésznőnek.

Linda Gray, akit a világ csak úgy ismer, mint Samantha a DallasbólFotó: internet London. A Dallas című amerikai szappanoperából ismert Linda Gray vette át a Diploma előtt című film színpadi változatának női főszerepét Londonban. A darabban van egy vetkőzős jelenet, ám az nem okoz gondot a hatvanéves színésznőnek. A Diploma előtt színpadi változata 2000 áprilisa óta fut a londoni West Enden, a Gielgud Theatre műsorán. A darabban egy középkorú férjes asszony, Mrs. Robinson elcsábít egy tapasztalatlan fiatal férfit. Az 1967-es, rendezői Oscar-díjjal kitüntetett filmben a nőt Anne Bancroft, a férfit Dustin Hoffman játszotta. A londoni előadás női főszerepét elsőként Kathleen Turner (47) játszotta, őt követte Anne Archer (53) és Mick Jagger exneje, a szupermodell Jerry Hall (45). Tőle vette át a szerepet Linda Gray. A darab fő nézőcsalogató vonzereje az a jelenet, amikor Mrs. Robinson a fürdőszobából kilépve ledobja magáról a törölközőt. Eddig egyetlen színésznőnek sem jelentett gondot, hogy néhány másodpercig anyaszült meztelenül mutatkozzon a nézők előtt. Linda azonban rettenetesen félt a jelenettől. De a próbák alatt leküzdötte az aggodalmát. „Ez is része a munkámnak” – véli. „Sokkal nehezebb feladat számomra, hogy megtanuljak dohányozni” – mondja Jockey hányatatott sorsú exfelesége. (o-o)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?