Ez a két nő a természet törvényeinek ellentmondva őrizte meg szépségét!

181f0db6-c47a-4133-a50c-52bdb3f1f111_phpoiijka

Mamie Van Doren 93 éves, Marilyn Monroe-val együtt vált híressé – könyveket ír és élvezi az életet. Carmen Dell'Orefice modell 92 éves, és ma is a kifutókat járja.  

Miféle jelenség ez? A mai nagymamák nem úgy néznek ki, mint a nagymamák! Emellett utaznak, dolgoznak, élvezik az életet, könyveket írnak, filmekben játszanak, kifutókon járnak és képeket készítenek a közösségi médiára. Élénken érdeklődnek az őket körülvevő világ iránt, és igyekeznek lépést tartani az új trendekkel. Mintha a természet törvényeivel dacolnának.  

Nem csoda, hogy az emberek mítoszokat találnak ki róluk, és mindenfélét elhisznek róluk. Bárcsak ne tennék. Elvégre mindketten gyönyörűek, és el sem lehet hinni, hogy 90 fölött vannak!  

Mamie Van Doren (93)  

Ez a szépség az 1950-es években sikeres színésznőként vált híressé. A szőke istennőkkel, Marilyn Monroe-val és Jayne Mansfielddel együtt a „Három M” egyikeként ismerték őt.  

Mamie-nek hosszú élete során nem kevesebb, mint 5 férjet sikerült szereznie. Thomas Dixonnal 1979. június 26. óta volt házas. Ezt megelőzően Ross McClintock, Lee Meyers, Ray Anthony és Jack Newman volt a férje.  

“Meggyőződésem, hogy többek között azért nézek ki és érzem magam ilyen jól, mert nagyon kevés gátlásom van. Nem érdekel a kor. Az élet túl rövid ahhoz, hogy azon aggódjunk, mit gondolnak mások.”  

Az utolsó férjével azonban jól alakulnak a dolgok. Van egy honlapjuk, ahol rövid filmeket és egyéb dolgokat kínálnak eladásra, Mamie könyveket ír és interjúkat ad ... El sem lehet hinni, hogy ez a hölgy valóban 93 éves!  

Carmen Dell'Orefice (92)  

A divatszakmában arról híres, hogy a 2012-es tavaszi/nyári szezon óta ő a legidősebb dolgozó szupermodell a világon. 15 évesen már a Vogue magazin címlapján szerepelt, és azóta is modellkedik, valamint filmekben és tévéműsorokban is szerepel.  

Galéria
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?