SMILE Zentrum. Nyugat-Magyarország egyik vezető implantológiai centruma

smile

Filozófiánk alapja a minőségi fogászati ellátás megfizethető áron. 

Magyarországon, a szlovák és osztrák határhoz közeli Győr városában található fogászati klinika elsősorban a külföldről érkező páciensek ellátására összpontosít.

A Smile Zentrum több, mint 20 éves piaci jelenlétével mára a nyugat-magyarországi régió egyik vezető szereplőjévé vált a fogászat és implantológia területén. 

A kezelések során a fájdalommentesség szem előtt tartása elsődleges szempont. Lelkiismeretes, agilis csapatunk gondoskodik a páciensek kényelméről, hogy otthonosan érezhessék magukat a klinikánkra jellemző kellemes környezetben. Tevékenységünk középpontjában az Önök jólléte és elégedettsége áll. 

Tapasztalt és összeszokott orvosaink (közülük 8 fogszakorvos és 3 szájsebész) és szakképzett fogászati asszisztenseink maximális szakmai kompetenciával és empátiával végzik hivatásukat. Fogászati rendelőnkben tizenegy, modern technológiával felszerelt kezelőhelyiség áll rendelkezésre. A kezeléseket személyre szabottan végezzük, mindig az Önök igényeinek és szükségleteinek megfelelően. 

Nagy hangsúlyt fektetünk az érthető, részletes konzultációra és tanácsadásra. Az átfogó vizsgálat és diagnosztika után elmagyarázzuk leletének jelentését, a kezelési alternatívákat, majd a megfelelő megoldás kiválasztása után összeállítjuk az Ön kezelési- és költségtervét. Fogászati kezelésének időszakában végigkísérjük Önt a kiinduló állapottól egészen a kívánt cél, a fájdalommentes és ragyogó mosoly eléréséig vezető úton. Szép és esztétikus mosolya kellemes és magabiztos megjelenést fog Önnek biztosítani. 

Győződjön meg róla Ön is, hogy a fogászati kezelések a Smile Zentrum fogászati rendelőben magas színvonalúak, az Ön igényeire szabottak és megfizethetőek.

  • 5 év garancia több évtizedes tapasztalat
  • Nyugat-Magyarország egyik vezető implantológiai centruma 
  • nyugat-európai minőség 
  • kedvező árak
  • könnyű megközelíthetőség 
  • saját fogtechnikai labor modern technológia: panorámaröntgen és CT-berendezés 
  • 8 tapasztalt fogszakorvos
  • 3 szájsebész 
  • ALL-ON-4 fogpótlás: ennek az új technológiának köszönhetően lehetőség nyílik az olyan betegek számára is fix fogpótlást készíteni, akiknek a hagyományos implantátum csonthiány miatt nem lenne beültethető.
smile
SMILE Zentrum

Telefonszámunk: +36 30 998 26 62

Email címünk: info@smilezentrum.sk

www.smilezentrum.sk/hu

 

A  WhatsApp alkalmazáson keresztül ingyenesen hívható:

Telefonszámunk: +36 30 998 26 62

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?