Alice Coopert kétszáz kilométerrel „arrébb pakolták”

dd

Akik jegyet vásároltak a veterán glam-rocker, Alice Cooper június 14-i besztercebányai koncertjére, ne az eredetileg kiplakátolt helyszínre induljanak el, hanem attól kétszáz kilométerrel távolabbra.

Az Amadeus ügynökség a közösségi oldalakon tájékoztatta az érdekelteket, hogy nem Besztercebányán, hanem Pozsonyban lesz a koncert, mivel az eredetileg kiszemelt helyszín műszaki szempontból nem megfelelő. Az időpont nem változik, továbbra is június 14-e, a besztercebányai szabadtéri színpad helyett azonban a pozsonyi Peugeot Arénéban, azaz a Nemzeti Teniszcsarnokban kerül megrendezésre a koncert. 

A változást egy rövid videóban maga Alice Cooper jelentette be, akinek vélhetően teljesen mindegy, melyik szlovákiai városban lép fel zenekarával. Remek showt ígért rajongóinak, és mindenkit arra biztatott, ne tántorítsa el őket a helyszínváltozás. 

A szervezők közölték, hogy akinek ez nem felel meg, május 17-ig visszaválthatja a jegyét. A videó alatt azonnal megindult a kommentáradat – legtöbben arra gyanakodnak, hogy a tavalyi hatalmas fiaskó után a helyiek nem mertek kockáztatni, és kevés jegy fogyott. Amint arról mi is beszámoltunk, Alice Cooper másik projektje, a Hollywood Vampires tavaly júliusi besztercebányai fellépését a koncert napjának délelőttjén fújták le, a frontember, Johnny Depp rosszullétére hivatkozva, és sokan máig nem kapták vissza a pénzüket. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?