Előre megrendezett vagy spontán? – újabb botrány az Oscar-gála körül

Amy Schumer

Will Smith színész kirohanása óta, amikor behúzott egyet Chris Rocknak az Oscar-gálán, nagy a közfelháborodás a nők védelmében kifejtett férfi hozzátartozók határairól.

És ugyanígy vagyunk a humorral is. Mit szabad és mit nem nyilvánosan?

Amy Schumer komikus, az idei Oscar ceremónia egyik konferansziéja felállította Kirsten Dunst színésznőt (A kutya karmai közt, legjobb női mellékszereplő jelölés) azzal, hogy biztos ki akar menni a mosdóba. A közvéleményt nemcsak az háborította fel, hogy Amy Schumer úgy küldte el Kirsten Duns Oscar jelöltet, mint egy beültetett statisztát, hogy oda ülhessen Kirsten férje, Jesse Plemons rendező mellé, hanem Schumer egyéb érzékeny témákat feszegető poénjai is.

Például, Leonardo di Caprio randijaival lehet-e viccelni, vagy Alec Baldwin szerencsétlen forgatási balesetén?

Miközben Schumert traumatizálta és sokkolta Will Smith pofonja, önmaga csak annyit jegyzett meg az április 13-i Howard Stern Show-ban, miután még az amerikai titkosszolgálat is felfigyelt az esetlen poénjaira, hogy „a nőgyűlölet hihetetlen”. Az Oscar-gála minden egyes jelenete meg van rendezve – ismerte el Schumer –, és a forgatókönyvbe maga Dunst is és Plemons is be voltak avatva. 

(The Guardian, raj)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?