Sulík: Szeptemberben szeretnénk előrehozott választást

Richard Sulík

Richard Sulík, az SaS elnöke az egykori koalíciós partnereivel való találkozó előtt annyit mondott, ők azt szeretnék, ha szeptemberben tartanák az előrehozott parlamenti választást.

Sulík szerdán délután az ügyvezető kormányfő Eduard Heger (OĽaNO) által meghirdetett találkozó előtt az újságíróknak mindössze annyit mondott, azt preferálják, hogy szeptemberben legyen az előrehozott parlamenti választás. A másik lehetőség, hogy júniusban tartanák a voksolást.

A találkozót Heger azért hirdette meg, hogy az előrehozott választásról tárgyaljanak a korábbi kormánykoalíció összes tagjával, így az SaS mellett az OĽaNO, a Za ľudí és a Sme rodina vezetőit várják a kormányhivatal épületébe. Az egyeztetésre már megérkezett Juraj Šeliga, a Za ľudí parlamenti képviselője, és Michal Šipoš, az OĽaNO parlamenti frakciójának vezetője.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?