Végső búcsút vehetünk Flašíktól (†66)

2

Három nappal Fedor Flašík (†66) halála után a nyilvánosság, de különösen barátai és szerettei megtudták, mikor vehetnek tőle végső búcsút. 

Fedor Flašík halála megrázta a politikai és kulturális spektrum jelentős részét. Bár életében sok ellenséget szerzett magának, halála Szlovákia számos prominens személyiségét megsebezte. Halála napján Robert Fico miniszterelnök búcsúzott barátjától és politikai "alkotójától". 

"Ez egy szomorú hír. Fedorral együtt elmegy a bohémsága, a humorérzéke, valamint sok olyan gondolat, amelyet gyakran használtunk a gyakorlati politikai életben. 1998 óta dolgoztunk együtt, és meg kell erősítenem, hogy ő volt Szlovákia egyik legjobb politikai marketingese. Őszinte részvétemet fejezem ki az egész Fedor családnak. Neked pedig, Fedor, azt mondom, ha azt hitted, hogy az élet végén csak egy vessző vagy egy kötőjel van, akkor folytasd a bolondozásodat, hadd kapkodja mindenki a hasát és sírjon a nevetéstől, ahogy mi is gyakran tettük veled. Ha arra kondicionáltak, hogy elhitted, hogy az élet után csak egy pont van, akkor nyugodj békében" - írta a közösségi oldalon.

Monika Beňová, volt felesége is tisztelgett Flašík előtt a közösségi médiában. 

"Nyugodj békében, Fedi. Mindig úgy maradsz meg az emlékeinkben, mint egy jó és kedves ember, akinek nagy és igaz szíve volt" - írta Beňová.

Andrej Danko, az SNS elnöke és Tomáš Taraba miniszterelnök-helyettes szintén részvétét fejezte ki. 

"Fedor Flašík, hiányozni fogsz. Tisztelettel emlékezzünk rád" - írta Danko a közösségi hálón.

Boris Kollár, a Sme rodina elnöke is megemlékezett Flašíkról. 

"Kiváló pillanatokat töltöttem veled, nem egy vacsorára voltál barát, hanem egy életre. Beszélgetéseink az életről, a politikáról, de a tengeren töltött idő is felejthetetlen pillanatok, az élet töredékei" - írta Flašíknak a közösségi hálón.

Búcsúztatása 2024. május 3-án lesz 15.30-tól, a pozsonyi krematóriumban. 

(pluska)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?