Vajon milyen körülmények között élnek Adela szülei?

Adela Vinczeovát
Pozsony |

Az egyik legismertebb szlovákiai műsorvezető, Adela Vinczeová nem lakik messze a családjától. A szülei - lányukhoz hasonlóan - Pozsony-Károlyfaluban (Bratislava-Karlova Ves) élnek, éspedig egy nagy házban, mindössze egy utcányira Adelától.

Jozef Banáš regényíró, drámaíró és diplomata, valamint felesége, Maria már több mint 30 éve tulajdonosai egy csodás családi háznak Károlyfaluban. Gyermekeik itt nőttek fel, és mint mondták, annak idején ők is segítettek a fokozatos átalakításban. Még mindig imádják ezt az erdő melletti házat, és hozzá tartozó kertben manapság is előszeretettel szerveznek családi összejöveteleket. 



A Banáš család nem szereti a modern stílust. A ház belseje szokatlanul színes, tele van könyvekkel és jellegzetes kiegészítőkkel. Szembetűnőek a fehér és zöld falak, a festmények, a szobrok – ezek közül sokat az édesanya, Maria szobrászművész készített –, továbbá nagyon sok a fa. A klasszikus bútorfajták dominálnak, és a kerámiadíszek szinte vonzzák a szemeket. 



Jozef Banáš több képet is közzétett már magáról, melyek a dolgozószobájában készültek, ugyanis ez az egyik oázisa. Polcokkal és könyvekkel körülvéve itt dolgozik a számítógépén, ahol többek között a könyveit írja. Ezeknek köszönhetően már kapott pár díjat és elismerét, melyek ugyancsak itt vannak kiállítva, s ezeket gyönyörűen kiegészítik a felesége dekorációi, valamint pár csodás történelmi tárgy.
(p7d)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?