Marián Gáborík amerikai villája: türkizkék luxus a tengerparton, kilátás a Csendes-óceánra

Gáborík luxusingatlanja

Az egykori jégkorongozó Marián Gáborík szereti a fényűzést. Legyen szó a trencséni házáról, az autóiról vagy a horvátországi Rogoznicán található nyári rezidenciájáról. Az NHL-sztár azonban a Los Angeles Kingsnél töltött ideje alatt a tengerparti luxust is élvezte.

Annak idején Gáboríkék úgy tervezték, hogy ingázni fognak az Egyesült Államok és Szlovákia között, ezért az exhokis ott is megtartotta az ingatlanját. „Van néhány ingatlanom Amerikában, amelyeket bérbe adok. Több is van” – mondta el lapunknak, de a pontos számot nem akarta elárulni.

Azt azonban tudjuk, hogy legalább kettővel rendelkezik Marián Gáborík (41) a tengerentúlon. Amikor 2009-ben a New Yorkba költözött a New York Rangersszel kötött ötéves szerződése miatt, 4,2 millió dollárért vett ott egy tetőtéri lakást. Ez a Tribeca negyedben volt, Manhattan szívében, ahol Beyoncé, Mariah Carey és Robert De Niro is rendelkezik ingatlannal. „Imádom New Yorkot. Évekig ott játszottam, és saját lakásom is van ott” – vallotta be nekünk egy évvel ezelőtt Marián.

ujszo

Állítólag 5,5 millió dollárt fizetett egy másik, háromszintes ingatlanért, amit a Csendes-óceán partján, a kaliforniai Manhattan Beachen nézett ki magának 2014-ben. Öt hálószobával, öt fürdőszobával és óceánra néző erkéllyel rendelkezik. Van egy kis edzőterem, illetve szoba is a regenerálódáshoz és a szórakozáshoz. 2019-ben úgy döntött, hogy ezt a házat bérbe adja. Akkor 18 500 dollárban határozta meg a havi bérleti díjat.

Manhattan Beach ugyanis az egyik leglukratívabb helyszín, és a legtöbb játékos itt keres lakást a szezon alatt. Olyan hírességeknek is van ott ingatlanja, mint Marisa Miller modell és Owen Wilson színész.

2018 júliusában Marián Gáborík villáját egy ingatlanügynök 7,3 millió dollárért kínálta eladásra. A sportoló akkor azt nyilatkozta az amerikai médiának, hogy ha nem talál vevőt a tengerparti házára, akkor havi 23 ezer dollárért bérbe szeretné adni. Egy év múlva így is tett, és bérbe adta a tágas, közel négyszáz négyzetméteres házat.

(Plus 7 dní)

Galéria
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?