Dara Rolins visszatért! A rajongók nem ismerik fel a plasztika után...

2

A múlt hónap nagy kihívást jelentett számára, mint az előzőek. A prágai O2 Arénában adott két teltházas koncert után a közösségi médiába felkerültek képek, amelyeken Dara Rolins (51) egy olasz plasztikai sebész rendelőjében látható. Michele Pascali doktor az Instagramon posztolt egy videót Dara plasztikai műtétének előkészületeiről. Az énekesnő megdöbbent, hiszen ezek olyan felvételek voltak, amelyeket nem lett volna szabad kiszivárogtatni a nyilvánosságnak.

"Úgy tűnik, az a sorsom, hogy olyan dolgok, amelyeket magamnak szeretnék megtartani, talán még azelőtt felszínre kerülnek, mielőtt megtörténnének. Bevallom, ez néha nagyon kellemetlen... és ahogy két évvel ezelőtt egy bizonyos orvos úgy érezte, hogy meg kell osztania az orrműtétemet a világgal, ezúttal egy másik volt az, aki meg akarta mutatni a beavatkozást, és hogy "Darinka" és a 715 ezer követője vele van... mit is mondhatnék...".

"Az elmúlt időszak elég rendkívül jó, de nagy kihívás volt. A mindenféle érzelem lekötötte a testemet és a figyelmemet is. Azt tervezem, hogy pihenek. Utazok egy kicsit, inspirálódom, friss szelet fogok a vitorláimba..." - írta Dara február 10-én, hozzátéve, hogy a közösségi médiában is ritkábban lesz aktív.

"Na, insta-család, hiányoztam nektek? Próbáltam, de elég nehéz egy kevésbé kínos bejelentkezést kitalálni, ilyen hosszú szünet után... Na mindegy, felesleges drámázás nélkül: Visszatértem! Lassan visszatérek a valóságba. Az ideiglenes méregtelenítésem a szociális médiától teljesen jó volt, ráadásul egy bizonyos esztétikai beavatkozáson is túl vagyok. Hála a doki megosztásainak, nem kell sokat magyarázkodnom..." - írta az Instagramon.

A rajongók sokkot kaptak.

 "Kár, hogy Dara már nem úgy néz ki, mint Dara" - írja Péter. 

"Egy csinos nő, és hogy ilyen lett, bocsánat, ez egy másik Darinka... Az egyszerűségben van a szépség" - teszik hozzá. 

A kritikák hulláma árasztotta el a komment szekciót, de akadnak olyanok is, akik megvédik őt. 

(Nový čas pre ženy - pluska)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?