Ben Cristovaónak 18 évvel fiatalabb barátnője van? A SuperStarban szerepelt, és talán ismerik!

Cristovao

Mindenki szereti a dalait és érdeklődnek a magánélete iránt is. Ezúttal ez a nő rabolta el a szívét!

Ben Cristovao énekes és dalszerző sokáig titkolta új barátnőjét. Világossá tette, hogy mással osztja meg az életét, de a figyelmes rajongók pillantását nem kerülték el a dalokban és a közösségi médiában is felbukkanó nyomok. Annak ellenére, hogy maga a páros nem erősítették meg, hogy együtt vannak, a rajongók több mint biztosak a kapcsolatukban.

„Valóban van egy dalom, amiben megemlítem őt, szerepel a klipemben, ő az a személy, akivel szívesen töltöm az időtme. Ez normális, nem akarom tovább táplálni ezeket a dolgokat, hagyom, hogy élje a saját életét” – vallotta be az énekes az eXtra.cz-nek adott interjújában.

Állítólag Dominique Alagiáról van szó, aki egy cseh influencer és egykor a SuperStarban is résztvevő volt. Azt azonban sokan nem tudják, hogy a lány mindössze 18 éves, feleannyi idős, mint az énekes Ben Cristovao, aki 36 éves. Egy friss interjúban azt is elárulta, hogy már nincs egyedül: „Ez csodálatos. Nagyon jól vagyok, és nagyon boldog vagyok.”

Nincs más választásunk, mint megvárni, hogy a pár megerősítse vagy cáfolja a róluk keringő feltevéseket. Addig is csak találgatni tudunk, de az esélyek, ahogy a rajongóik mondják, nagyon nagyok. (Eva)

 

Galéria
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?