Babiš felesége, Monika nem hallgat tovább!

2

Andrej Babiš (69), szlovák származású cseh politikus több mint két héttel ezelőtt véget vetett hosszú távú kapcsolatának feleségével, Monikával (49). Ezután felröppentek a találgatások új párjáról, Aneta Zicklerről (32). Míg azonban az ANO pártfőnöke továbbra is szem előtt van, addig Babišová eltűnt a szemünk elől, és nem nyilatkozott semmiről. 

Babišnak alig több mint egy éve van viszonya a bájos vörös hajú nővel. A Denník N cseh napilap szerint Zicklerová a 2022-es választások előtt csatlakozott a csapatához, és átalakította a közösségi hálózatait. 

Április 19-én a közösségi hálón keresztül jelentette be az életében bekövetkezett hatalmas változást, és nemcsak egész Csehországot, hanem Szlovákiát is sokkolta.

„Harminc együtt töltött, hullámvölgyekkel és felejthetetlen élményekkel teli év után Monika és én úgy döntöttünk, hogy útjaink most elválnak” 

– jelentette be az Agrofert tulajdonosa, aki szakított feleségével és régi szerelmével.

Mindketten azonban továbbra is azt mondják, hogy szoros családi kapcsolatokat szeretnének fenntartani. 

„A családi kötelékeink továbbra is erősek maradnak, és még ha a személyes útjaink változnak is, az egymás és a gyermekeink iránti szeretetünk és tiszteletünk változatlan marad” 

– mondta Babiš egy nyilatkozatban.

A szakítástól függetlenül az ANO elnöke továbbra is rendkívül aktív a közösségi médiában. Videókat és fotókat posztol az uniós választási kampányról. Klára Dostálovával, az ANO jelöltjével együtt járta be Csehországot, akárcsak Ivan Korčok az elnökválasztási kampánya során. 

Bár házassága is tönkrement, az ex-miniszterelnök azzal dicsekedett, hogy elment egy esküvőre. 

„Ma volt az első esküvőm, és nagyon jó volt” – kommentálta a fotót, amelyhez egy napszemüveges mosolygós arcot öltött magára, majd hozzátette: „Köszönöm szépen ezt a lehetőséget, és sok szerencsét és szeretetet kívánok az ifjú párnak” – zárta mosolyogva Babiš.

Ráadásul a közvetlenül a párttól származó információk szerint Babiš nincs egyedül. Állítólag útja során vele tart Aneta Zicklerová, aki az ANO mozgalmában együttműködik vele - írja a blesk.cz. Ő felel Babiš közösségi oldalakon való megjelenéséért. 

„Szinte az összes tartalmát ő kezdte el csinálni az oldalakon, lényegében ő vette át Mark Prchal helyét. Videók, reels-ek és egyéb dolgok, ezeket együtt csinálják” 

– mondta egy Andrej Babišhoz közel álló forrás a Denník N cseh napilapnak.

Míg Babišról szinte minden nap hall a nyilvánosság, Mónikát mintha elnyelte volna a föld. Április óta nem hallottunk róla semmit. Még a közösségi oldalakon sem jelent meg, ahol korábban igen aktív volt, és magánéletének egyik felvételével a másik után hencegett. A Blesk című cseh lap szerint csak ma töltött fel egy új fotót az Instagramra, amelyen egy melegítőben és mosolyogva látható.

(pluska)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?