A bevásárlóközpontban kaptuk el Mokrýt, barátnője társaságában

3

Juraj Mokrý (47) egykori műsorvezető és szórakoztatóművész évek óta nem szerepel a nyilvánosság előtt, és a reflektorfénytől távol eső élet nyilvánvalóan jól áll neki. Csak véletlenül találkozunk vele. Paradox módon mindig talán ugyanazokat a ruhákat viseli.

Négy évvel ezelőtt rajtakaptuk, amint a híres Aston Martint vezette. Fotósunk legutóbb tavaly decemberben találkozott vele a pozsonyligetfalvai (Petržalka) bevásárlóközpontban. Ott, az utolsó pillanatban karácsonyi ajándékokat kereső emberek tömegei között sétált fiával, Quidóval, aki két hónapja töltötte be tizennyolcadik életévét. Mokrýt egyébként gyakran látják régi barátnőjével, Evával, aki nemcsak Tomáš Maštalír unokatestvére, hanem korábban Mokrý egykori élettársának, Diana Mórová (53) is közeli barátnője volt.

Néhány hete egy bevásárlóközpontban sikerült ismét összefutni velük. Nem vettünk észre kézfogást vagy ölelkezést, csak sétáltak egymás mellett. Hozzánk hasonlóan a többi járókelő is felfigyelt az egykori tévés arcra, és észrevették, hogy Juraj Mokrý az elmúlt hónapokban jelentősen megőszült. Ráadásul feltűnésmentes benyomást keltett. Fekete ruhát és fehér tornacipőt viselt. A sors iróniája, hogy utoljára decemberben láttuk ugyanebben a ruhában, csak a cipője volt más. Barátnője viszont sokkal frissebbnek és fiatalosabbnak tűnt feltűnő szőke hajának és bézs színű kabátjának, valamint tornacipőjének köszönhetően.

(plus7dní-pluska)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?