Úgy fáj látni

Jéney Gàbor
2022. október 17.
A ťepláren bárban le lőttek 2 fiatalt.

Úgy szórták magukra a hamut a véleményvezérek, közben pedig alapovető jogokat kérdőjeleztek meg. Történt ugyanis, hogy le lett lőve 2 meleg fiatal. Egy lokális szélsőjobbos politikus fia volt az elkövető, aki nem bírta a terhet és végzett magával. 

Veronika Remišová azzal az ötlettel állt elő, hogy ne lehessen anonim módon kommentelni. Pont ezért jó a szociális média, hogy az ember ki tudja ereszteni a gőzt. Pont azért tartjuk a titkosszolgálatokat, hogy a veszélyes kommentelőket kiszűrjék és felderítsék. 

Sajnos a baloldali és a liberális-progresszív oldal becsatornázta a szexuális kissebségeket. Holott hol van az még írva, hogy egy meleg ember nem lehet konzervatív, patrióta vagy hívő? Ez egy fénytörés amit ideje lenne rendbe rakni. Eddig 16 évig volt baloldali kormány legalábbis a legerősebb kormánypárt. Most is van liberális párt a kormánykoalícióban, de eddig valahogy nem tettek az lmbtq emberekért semmit. Persze eljártak a pride-ra, kirakták a szivárványos zászlót, raktak pénzt az érzékenyítésbe. De jogilag nem rendezték az egynemű párok jogait. Várták, hogy majd az választók többsége pozitívan állnak hozzájuk s remélték, hogy nem lesznek atrocitások, hát tévedtek! 

Sajnos nem tanultak belőle. Most is csak egy bejelentett élettársi kapcsolatot szeretnének törvényesíteni. Ezzel még nem lesznek rendezve a hivatalos információhoz való jog, az öröklés és az adoptációhoz és gyerekneveléshez való jogok. Nem értem, hogy ezt miért nem lehetne rendezni. S mire várunk, hány embernek kell még meghalnia vagy atrocitásokat elszenvednie? 

Természetesen ez nem védi meg a hülyéktől, de legalább nem lennének másod, ha magyar vagy cigány esetleg magyar ajkú cigány nemzetiségű, akkor sokadrangú állampolgár. Biztos vagyok benne, hogy fújnák az arcukat és fel lennének háborodva, de átmenne rajtuk. 

Úgy fáj látni, hogy a sok fiatal elhagyja ezt az országot. Sajnos patriótáként nem tudok egyetlen érvet sem mondani nekik tiszta szívből, hogy miért ne tegyék. Ennek általában 2 oka van a pénz és a szabadság. Ez általában összeadódik. Ma kis hazánkban ha egyedi vagy akkor kinéznek. Muszáj egységesnek lenned. Hisz' tudjuk, hogy a "magor, madar" kifejezések mit jelentenek a szlovák nyelvben és ma az átlagos diskurzus része. S az sem mindegy másnak, hogy kit szeretsz. 

Én keresztény-szocialistaként elutasítom a melegek elleni fellépést és a nemzeti közösségek elleni fellépést és törvényeket vagy azoknak a hiányát. Ez a konfliktus a XX.századi hagyjuk már ott és lépjünk át a XXI.században. A nyugati világnak új ellenségei vannak és nem ártana stabilizálni a társadalmat. Különben az ellenségeink csak egy kávét kérnek. 

 

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Profile picture for user Jéney Gàbor
99 blogbejegyzés
Jéney Gàbor
15 karma