Bindics László
33 karma
Egy olyan jövőképet tűztem ki magam elé, ami nyíltan felvállalja a magyarságot, mint értéket, viszont próbál együttműködni a többségi oldallal is. Szlovákiában élünk, ez az otthonunk.
Az én szülőföldem, sokunk szülőföldje, ahogyan mi magunk között mondjuk, a Felvidék. Ez az otthonunk. És nem egy vagy két emberöltő óta, hanem évszázadok óta, amihez nyitott mentalitás társul. Naivnak tűnik, de gondoljunk csak bele, ki ne óhajtana becsületet és tiszteletet látni maga körül, szülőföldjén ahelyett, ami van? Becsületet a munkájának, tisztességes kereset formájában is. Azt hiszem, hogy sokan szeretnék ezt így megélni. Ehelyett látszatot, valakik döntéseit kapjuk kézhez. Mondjuk ki, mindenre jutna az államból, ha a betervezett anyagiak mind egy szálig megérkeznének oda, ahová valók. Például miért kell megkülönböztetést alkalmazni észak és dél között? Hiszen tetszik vagy sem, de mi vagyunk az ország szíve és motorja.
33 karma
Szükségszerű a nyílt és megbízható párbeszéd!
Így fogjuk tudni megvédeni jogainkat és a jövőnket.
Az elmúlt hónapban 56 településen jártunk a Dunaszerdahelyi járásban.
Az elmúlt 3 országos szintű választáson megbukott politikusaink még mindig kötik az ebet a karóhoz. Nem enged az egó és a hatalomvágy.
A Magyar Fórum fiatal, tettrekész csapattal indul az idei október végi önkormányzati választásokon Bősön.
Megyei képviselőként, a belharcok és viszályok helyett, feszültségmentes és átlátható politikát akarok folytatni, olyat, ami az emberekről szól.
Kormányunk töketlenkedése hetek óta téma a sajtóban.
Csak együtt tudunk a közösségért tenni!
Aki azt mondja, hogy az előrehozott parlamenti választások a megoldás a jelenlegi kormányválságra és nem a megegyezés, az a maffiakormány visszatérését kívánja.