Madari Gábor
8 karma
Marketing menedzserként dolgozik, a kreativitás a mindene. Zenészként nemzetközi sikereket is magáénak tudhat.
8 karma
Az elmúlt időszak sokak számára egyet jelentett a munkahely elvesztésével. A járvány okozta felfordulás nem csak egészségügyi katasztrófát jelent világszerte, hanem természetesen súlyos gazdasági következményei is vannak. Megszűntek munkahelyek, megszűntek megélhetések. Hogyan induljunk el, ha hasonló problémával nézünk szembe?
Sajnos vannak olyan emberi dolgok, amiket nem lehet a HR folyamatokból kizárni. Van, hogy úgy alakul, hogy nem tudjuk közösen folytatni egy adott munkavállalóval. Sőt, olyan is gyakran akad, hogy az adott munkavállaló nem tudja már tovább folytatni velünk.

Mégis hogyan lehetséges az „élmény“ kialakítása a munkaviszony megszűnése esetén?

Mit tegyünk ilyen helyzetekben?
Túl sokszor fordul elő a munkaadókkal, hogy csakis saját szemükkel néznek az alkalmazottakra. Nem jut eszükbe, hogy esetleg emberi szemmel nézzenek rájuk, vagy akár szakmai, piaci szemmel. Az élmény, mint olyan kialakítását és átadását akkor is tartsuk szem előtt, mikor már alkalmazásunkba kerülnek az adott munkavállaló
Az elmúlt időszakban rengeteg mindent kell újra gondolnunk. Az emberi erőforrások területén is új kihívások köszöntöttek be. Ezek megoldásához úgy néz ki, elő kell vennünk a legőszintébb énünket.
Sokat hallottunk már a munkaadói márka kialakításáról. Ez még mindig aktuális, ugyanakkor egyre inkább az „ügyfélélmény” kerül előtérbe. Ebben a blogbejegyzésben igyekszek pontokba szedni, hogy milyen lépésekkel alakíthatjuk ki a HR folyamatok során a megfelelő ügyfélélményt.