Pár keresetlen gondolat

Jéney Gàbor
2021. július 28.
Még most is az események hatása alatt vagyok. De megpróbálok hideg fejjel írni.

Nem vagyok sem szakadár, sem terrorista, sem gerilla. Ha van tudomása bármely, nyomozó vagy titkos szolgálatnak, akkor azt kapják el és állítsák bíróság elé .De mindenkép bizonyítják ezeket a súlyos vádakat. Ilyenkor érzem a keresztény- demokrata kormány felebaráti szeretetét. 

Vajon most Gyimesi György OĽaNO-zni meg konzervatív-ozni fog? 

Egyetlen problémája van a Minority-vel a kormánynak. Csupán annyi, hogy amit mi kapnánk azt nem ők oszthatják szét. S nem az ő haverjaiknál képződik magán vagyon. 

Látni lehet, hogy amikor hasonlóként járt el a SaS, azóta stabil a párt helyzete. Úgy néz ki, hogy a magyar kártya még mindig jól tejel. S ezért érdemesnek tartották az OĽaNO-ban is alkalmazni ezt a receptet. Az hogy hoz vagy visz majd kiderül. 

S majd ha kell, Sputnik vakcina vagy bármi más,  akkor meg majd kopogtattok a Karmelita kolostor ajtaján. S ott megkapjátok amiért mentek zokszó nélkül. Legfeljebb egy kicsit harcolnak majd Brüsszellel. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Profile picture for user Jéney Gàbor
31 blogbejegyzés
Jéney Gàbor
2 karma
2021. május 14.
Legfrissebb blogbejegyzések