O tom potom meg a kutykurutty

Jéney Gàbor
2021. július 27.
Zajlik az élet kis hazánkban eseménydús nyarunk van.

Ellenzék 

Az ellenzéki pártok a határátkelőket blokkolják és az átkelő forgalmát lassítják, így tüntetnek a határellenőrzés ellen. Pozsonyban rendőrnőt vernek és tudósokat fenyegetnek az ottani demonstráción ezzel akarják elérni a korlátozások befejezését. 

EU 

Az EU kiáll az árúk, szolgáltatások és személyek szabad mozgása mellett az EU területén. De a korona kezelését rá bízza a tagàllamokra és ő inkább foglalkozik a felső női vezetők jogaival, a ketreces baromfi tartás betiltásával, a belső égésű motorok kivezetésével, s az autókban beszerelendő sebbeség korlátozó berendezéssel. Ő mossa a kezét adott pénzt a gazdaságnak és beszerezte az oltóanyagot. 

Kormány 

A kormány koalícióban stabilan zsarolják egymást a pártok. Az a biztos, hogy semmi sem biztos és abban egyetértenek, hogy semmiben sem értenek egyet. E közben a rendőröket riherongynak használja mindenki. 

Magyarország 

Magyarországon a miniszterelnök az óvodások meg az iskolások nemváltó műtéte miatt retteg, bár ilyen még nem történt és ezt senki sem tervezi. 

Valóság 

Fogalmam sincs, hogy hová milyen igazolás kell nem tudom követni. Ezzel nem vagyok egyedül így senki sem tud semmit így senki sem kér semmit. Az fix, hogy az árak emelkednek ebben legalább biztosak lehetünk. 

Mindenkinek kellemes nyarat! 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Profile picture for user Jéney Gàbor
99 blogbejegyzés
Jéney Gàbor
15 karma