No, álljunk meg 1 szóra

Jéney Gàbor
2022. január 8.
Az MKP újra hozta a formáját és kihasználták egy kisgyerek megalázottságát és összemosta a magyarországi propagandával.

Eddig nem tartottam fontosnak szólni. Eldöbbent az a tény ami a 11 éves kislánnyal történt Annamajorban. Természetes dolog, hogy indulatokat vált ki. Minden szülő legféltetebb kincse a gyermeke. 

Ha még vissza emlékeznek tavaly nyáraon Komáromban éppen egy rakás tizenéves gyerekkel főleg lányokkal viaskodtak a városi rendőrök. Akik a buszmegálló környékén inzultáltak idősebbeket, betegeket, hajléktalanokat és más gyerekeket. Eltartott szeptemberig amíg rendet raktak. Ez sok kérdést felvetett, de ahogy lenni szokott megjött a koronavírus a nyári szabadságáról és mindjárt el is felejtődött. A kérdések most is adottak, hogyan lépjenek fel rendőrök a fiatalkorúak meg a tizenévesekkel szemben? Hol van a határ? Hiszen annyi joguk van ezeknek a gyerekeknek, hogy szinte érinthetetlenek másik oldalról meg nem szeretném ha itt is amerika lenne, ahol éjszaka bilincsbe verve elvihetnek 8 éveseket. 

Most ez az annamajori eset újra rámuratott, hogy sok olyan kérdés van, amire nincs válasz. Ez egy nagyon kényes kérdés, mert nem jó bele szólni a gyerekvilágban a másik oldalról viszont meg kell  előzni, hogy ilyen újra előfordulhatjon. 

Az eset annyiban más, hogy itt 1 gyerek az áldozat. Állítólag az egyik érintett támadó anyja is rendőr. S ettől fogva egyszerre a rendőrség elkezdett süketté, vakká és némává válni és úgy csinálni mint ha ez egyszeri esett lett volna. De az internet tele van ezeknek a gyerekeknek a rémteteivel. Ugyan az történt, mint ahogy szokott a közéletben funkcióban van valakinek a valakije és elkezdődött a szerecsenmosdatás. Remélem, hogy kivizsgálja a rendőrség az esetet és fejek fognak hullani. 

Nem gondolom, hogy az  ész nélküli szigorítás lenne a jó. Sok populista politikus meg megélhetési közéleti személy lovagolja meg ennek a kislánynak a szégyenét. Pénzt, lájkokat meg népszerűséget tarhálva rajta. S ezek  állítják ki magukat erkölcsi piedesztára. De mindtől a leggusztustalanabb az MKP volt. A nyitókképben elolvashatják Önök is, hogyan mossák össze ennek a kislánynak a szerencsétlenségét és szégyenét a magyarországi állami homofóbiával. Nekik ez nem számít csak az a lényeg, hogy kiszolgálják Orbán Viktor-t. S számukra semmi sem szent. Ezt a kislányt egy csapat gyerek itatott le, vert meg, vetkőztetett le és alázott meg és nem pedig egyik szervezet vagy felnőtt esetleg nemi átalakítással foglalkozó klinika. 

Engem elborzaszt az a tudat, hogy egy ilyen párt kéri tőlem a szavazatomat. Akik egy gyerek megalázottságán is csak LMBTQ ellenes kampánnyal akarja összemosni, amit 1 másik országban tartanak.  

Nem tudom, hogy van-e bármilyen erkölcsi tartás egy ilyen pártban? 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Profile picture for user Jéney Gàbor
88 blogbejegyzés
Jéney Gàbor
6 karma
2021. május 14.