Minden bősi ember véleménye számít!

Bindics László
2022. augusztus 5.
Csak együtt tudunk a közösségért tenni!

Le kell zárnunk minden felesleges vitát, és a közös utat kell keressük.

Bős minden lakója egyenlő és egyformán fontos a közösség számára, hisz mindannyian itt élünk, ez pedig összeköt bennünket.

A vélemények, a nézetek különbözhetnek, de pontosan ez fejlesztheti a városunkat igazán; az, ha ezeket a véleményeket összegyúrjuk és felhasználjuk. Fontos a kölcsönös tisztelet, az emberbarát fellépés és egymásra való figyelés.

Fontos a nyugalom és a biztonság, úgy fejlődjön városunk, hogy közben az emberek biztonságban érzik magukat az élet minden területén. Fontos a párbeszéd, a kiegyensúlyozottság és a kiszámíthatóság. Egy biztos és átlátható jövőkép kell, amivel tudunk azonosulni és általában mindenki a sajátjának tekinti. Fontos, hogy megőrizzük az egészségünket és ne veszítsük el az egymásba vetett bizalmunkat.

Megosztottság nélküli, egységes bősi közösség kell, ahol mindenkit meghallgatnak és komolyan vesznek.

Biztos vagyok benne, hogy Bős el tud indulni egy olyan úton, ami a többségnek megfelel, ami mögé képes a többség beállni és egy emberként cselekedni.  

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Profile picture for user Bindics László
35 blogbejegyzés
Bindics László
36 karma
Az én szülőföldem, sokunk szülőföldje, ahogyan mi magunk között mondjuk, a Felvidék. Ez az otthonunk. És nem egy vagy két emberöltő óta, hanem évszázadok óta, amihez nyitott mentalitás társul. Naivnak tűnik, de gondoljunk csak bele, ki ne óhajtana becsületet és tiszteletet látni maga körül, szülőföldjén ahelyett, ami van? Becsületet a munkájának, tisztességes kereset formájában is. Azt hiszem, hogy sokan szeretnék ezt így megélni. Ehelyett látszatot, valakik döntéseit kapjuk kézhez. Mondjuk ki, mindenre jutna az államból, ha a betervezett anyagiak mind egy szálig megérkeznének oda, ahová valók. Például miért kell megkülönböztetést alkalmazni észak és dél között? Hiszen tetszik vagy sem, de mi vagyunk az ország szíve és motorja.