Maszturbátor

Jéney Gàbor
2021. július 15.
A vonaton egy férfi önkielégítést végzett.

Az újság írta, hogy Pozsonyban a vonaton egy férfi leült fiatal (14) lánnyal szemben és a nadrágjába nyúlt és kielégítette magát. A hátizsákjával takarta. A lány felvete és megosztotta az interneten. 

Nem leszek álszent előfordult már velem is, hogy merevedésem volt a vonaton és feltételezem nem vagyok vele egyedül. De még mindig uraltam a helyzetet és soha nem jutott eszembe, hogy magamhoz nyúljak. Kínos pillanatok el kell ismernem. 

Elgondolkodtató az egész esemény. Jobban megbízunk a kütyünkbe és a benne lévő arctalan tömegben, mint a mellettünk lévő hús-vér emberben. Tényleg ez a jó megoldás? Mindig, minden helyzetben mindent fel kell rakni a netre? Nem lehetett esetleg szólni ha már másnak nem, de a kalauznak? 

Ilyen mindig is volt van és lesz . Nem kell hüledezni. Természetesen ezzel nem akarom felmenteni a férfit. S nem segít a jelenlegi instagram és a hozzá hasonló platformok sem, ahol tinédzser lányok visszaélnek a szuper pozíciójukkal és gondolkodás nélkül posztolnak szexi, kihívó már-már erotikus tartalmakat. Vajon bele gondolnak, hogy ezt felnőtt férfiak maszturbációs alapnak használják.  S hogy akaratlanul is árthatnak úgy mint most ennek a kis lánynak. 

A probléma az hogy jobban ért ez a generáció az digitális világhoz, mint a szüleik. Még ki sem kell mozdulni a szobából és úgy is tudnak olyan tartalmakat posztolni amiből baj lehet. A másik oldalon meg mi férfiak az ilyen ingereket nem tanultuk meg feldolgozni.  Ez a mi generációnknak is új. Az elszenvedő meg a harmadik fél. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Profile picture for user Jéney Gàbor
26 blogbejegyzés
Jéney Gàbor
0 karma
2021. május 14.
Legfrissebb blogbejegyzések
Jéney Gàbor 2021. augusztus 1.
Soha eddig nem esett ennyi szó az oltásról mint manapság.