Marihuana

Jéney Gàbor
2021. július 12.
Dekriminalizáljuk a füvet?

Aláírtam a PS petícióját. Nem fogyasztok semmilyen illegális kábítószert. De mégis fontosnak tartom, hogy ebben is előre lépjünk. Ma az év bármely napján, a nap bármely szakaszában könnyebben jut az ember kábítószerhez, mint kenyérhez. 

Nem tudom, hogy ettől megnövekedne a fogyasztók vagy az elfogyaztott anyag mennyisége, de a mai törvények semmilyen visszatartó erővel nem bír. Aki fogyasztani akar az fogyaszt. S ha a rendőrök elkapnak akkor számolni kell azzal, hogy akár priuszod is lehet. Persze könnyebb az egyszerű emberrel packázni mint a drog mafiával. De viszont ezek után a rendőrségi statisztikában nem pár szerencsétlenül járó fiatallal töltik ki, hanem  a nehéz fiúkkal. 

Persze könnyű a fűnek is a rabjává válni, de amikor lejön valaki róla milyen nehéz priusszal munkát vállalni? Ráadásul megérkezett a biofű és a kristály is. Ami sokkal pusztítóbb mint a fű és olcsó. Pont ezért a szegény cigány közösség körében közkedvelt. Sokkal brutálisabb hatással van az emberi egészségre és pszichére mint a marihuana. 

Jó magam a könnyű drogok egészségügyi legalizálása mellett vagyok. Ott orvos írja ki, gyógyszertárban vagy specializált boltban lehet kiváltani a receptet vagy vásárolni engedélyre. Etikátlannak tartom azt amikor rák betegeket, zöldhályogosokat oda lökünk a dílereknek. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Profile picture for user Jéney Gàbor
99 blogbejegyzés
Jéney Gàbor
15 karma