Legnépszerűbb blogbejegyzések

Bindics László 2021. október 6.
Szlovákia családpolitikája, benne a gyermekvállalásra való ösztönzés, és a nők egyenjogúságára való törekvés, azt hiszem, máig instabil lábakon áll. Pedig, ha jobban belegondolunk, a nő és a gyermek testesíti meg a civilizációnk egyik alappillérét, stabilitását és társadalmunk fennmaradását.
Ravasz Ábel. 2021. augusztus 17.
Hosszú évek után megint azzal vannak tele az újságok, hogy ki tud nagyobbat mondani a szlovák-magyar viszony terhére. Legutóbb 2010 tájékán láthattunk olyat, hogy a két ország kormánya kemény hangon üzenget egymás között, miniszterelnökök, házelnökök, külügyminiszterek és parlamenti képviselők feszülnek egymásnak. Mégis mi történt?
Braunsteiner Kristóf 2021. május 7.
A dohányzás káros és halált okozhat. Ezt manapság már szinte mindenki elfogadja, a dohányipar is belátta, és csak kivételes esetben akadnak oly cinikus indivíduumok, akik ezt nyíltan cáfolnák.
Nyerges Csaba … 2021. május 7.
Elég idegesítő a sok reklám a kereskedelmi tévékben, főleg a filmek alatt. Amikor adnak nagyritkán egy-egy premiert, akkor is általában a legizgalmasabb, legdrámaibb pillanatokat szakítják meg a reklámblokkok. Ráadásul a reklámidő egyre csak nyúlik, legalább is nekem úgy tűnik, ha pedig összeadjuk a blokkok hosszát, az lassan a film időtartamát is meghaladja.
Bindics László 2021. szeptember 17.
Egyre drágábban élünk. Egyre nagyobb mértékben drágul a gáz és az áramellátás.
Bindics László 2021. szeptember 7.
Legpozitívabb érzés és cselekedet életünkben a hála.
Bindics László 2021. május 17.
Mit jelent ma magyarnak, magyar érzelmű embernek lenni? Mitől magyar egy magyar? Ki dönti el ki a magyar? A politikusaink?
Braunsteiner Kristóf 2021. május 12.
A kémia szó hallatán a legtöbb embernek rossz emlékek idéződnek fel az iskolás időkből, a szerves kémia hallatán pedig a vegyészek közül is jópáran inkább a menekülés mellett döntenek. Pedig nagyon izgalmas ágazat, és életünk szinte minden terén jelen van!
Bagos Bertalan 2021. május 9.
Virológusok hazája vagyunk.
Morvay Péter 2021. május 8.
Ezt a humoreszket korábban írtam, akkor, amikor Gyimesi Szíjjártóval bohóckodott Komáromban. De, véleményem szerint még mindig aktuális. A nyelvezetet minden idők egyik legnagyobb magyar színművészétől, Kern Andrástól kölcsönöztem. Kedves olvasó ne feledd: "akinek humora van mindent tud, akinek nincs, az mindenre képes."