Gombaszög előtti kis magyar csiki-csuki

Jéney Gàbor
2021. július 14.
Nem is lennénk mi, ha egy fesztivàlon nem vesznénk össze.

Mi az a arisztokratikus kis új eltartás, miszerint a HÍD párt tagjai nem vitáznak Gyimesi Györgyel? Hogy akartok képviselni minket a szlovákokkal szemben, ha egy magyar képviselővel sem àlltok ki vitázni? Jó, kellemetlen egy vitapartner és a körülmények is neki kedvezik, de attól még nem kellene gyáva módon megfutamodni. Minden pozícióban van kellemetlen munka én se szeretek reggel negyed 4-kor kelni, sem éjszaka dolgozni, hogy a szombati ledolgozásokról ne is beszéljek. 

Nem ártana a párt mögé szavazókat szerezni. Nem ártana megszólítani a fiatalokat. Ebben a Fideszes táborban némi ellensúlyt képezni. Műkodik a kémia most is a szlovák és magyar fiatalok között. S integrálni kellene őket, hogy az ő gyerekei tudjon magyarul is. Mert nem mindegy. Nem értem, hogy akar a párt bejutni szavazók nélkül, hisz' a Szövetség egy válság menedzselés amit bukott politikusok elhasznàlt pártjai egy utolsó esélyként még összetákoltak. De itt meg kellene szólítani a vegyes párokat és azokat akik kicsit másként gondolkodnak, mint a többi párt ebbe a pártszövetségben. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Profile picture for user Jéney Gàbor
26 blogbejegyzés
Jéney Gàbor
0 karma
2021. május 14.
Legfrissebb blogbejegyzések
Jéney Gàbor 2021. augusztus 1.
Soha eddig nem esett ennyi szó az oltásról mint manapság.