Fejlődni kell!

Bindics László
2022. november 9.
Az elmúlt hónapban 56 településen jártunk a Dunaszerdahelyi járásban.

Sokat kérdeztünk, és beszélgettünk az a régióban élő emberekkel. Ha összegezni akarnám az elhangzottakat, akkor egy momentumot biztosan kiemelnék: az abszolút többség fejlődésre és megbízható, hiteles arcokra szeretne építeni.

Tehát igény mutatkozik a politikai képviselet megújítására, a fiatalok bevonására a közéletbe.

Sikerként értékeljük és minden szavazónak köszönettel tartozunk, hogy Balázs Péter kollégámmal Nagymegyeren és Bősön a következő időszakban képviselőként dolgozhatunk a közösségért. Szintén sikert ért el Lami György, akit Csallóköztárnok polgármesterének választottak meg. A közösség itt is a fejlődést választotta, új emberrel a település élén.

A megyei választásokon közel 7000 karikát szerezve (Balázs Péter 4507-et) úgy gondoljuk, hogy felhatalmazást kaptunk a választóktól arra, hogy tovább folytassuk a közösségünkért folytatott munkánkat.

Városunkért és a régióért is csak közös munkával és erőfeszítésekkel tudunk tenni most és a jövőben is.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Profile picture for user Bindics László
32 blogbejegyzés
Bindics László
33 karma
Az én szülőföldem, sokunk szülőföldje, ahogyan mi magunk között mondjuk, a Felvidék. Ez az otthonunk. És nem egy vagy két emberöltő óta, hanem évszázadok óta, amihez nyitott mentalitás társul. Naivnak tűnik, de gondoljunk csak bele, ki ne óhajtana becsületet és tiszteletet látni maga körül, szülőföldjén ahelyett, ami van? Becsületet a munkájának, tisztességes kereset formájában is. Azt hiszem, hogy sokan szeretnék ezt így megélni. Ehelyett látszatot, valakik döntéseit kapjuk kézhez. Mondjuk ki, mindenre jutna az államból, ha a betervezett anyagiak mind egy szálig megérkeznének oda, ahová valók. Például miért kell megkülönböztetést alkalmazni észak és dél között? Hiszen tetszik vagy sem, de mi vagyunk az ország szíve és motorja.