Városunkban több rejlik mint ahogy azt gondolnánk!

Bindics László
2022. július 12.
Az elmúlt években csökkent a lakosság száma Bős városában. Csökkent annak ellenére is, hogy az ide települők létszáma emelkedett.

És csökkent a keresztények és a magyarok száma is, amit meg kell óvni a további fogyástól. Bős egy remek földrajzi fekvéssel bíró város, sok benne a máig kiaknázatlan lehetőség.

A városunk remek város, köszönhetően a képviselőknek, a városi alkalmazottak munkájának, akik szüntelenül gondozzák.

Azonban több úniós támogatással és pályázattal egy még fejlődőbb korszak kezdődhetne Bős életében. Nem aknázzuk ki kellőképpen a városunkban rejlő lehetőségeket. Erre a megállapításra a bősi lakosokkal való beszélgetéseim során jutottam.

Bizalommal fordulnak hozzám, és mondják el ötleteiket, gondolataikat és sérelmeiket is. Ez számomra nagy megtiszteltetés és felelősség is egyben!

Közösen és együtt olyan erő vagyunk és tudunk lenni, ami előre mutat minden téren.

Minden bősi gondolata számít, egy közösség vagyunk. A vélemények sokszínűsége pedig minket gazdagít.

Minden helyi lakos problémája fontos, mindig nyitott ajtó mellett, meg kell hallgatni, párbeszédet folytatni és a legjobb tudásunk szerint, megoldásokat találni.

Egy „régi”, értékeken alapuló, de fejlődő és összetartó Bősi jövőkép van előttem, hol mindenkivel együttműködve tudunk előrelépni és közösen fejlődni.

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Profile picture for user Bindics László
32 blogbejegyzés
Bindics László
33 karma
Az én szülőföldem, sokunk szülőföldje, ahogyan mi magunk között mondjuk, a Felvidék. Ez az otthonunk. És nem egy vagy két emberöltő óta, hanem évszázadok óta, amihez nyitott mentalitás társul. Naivnak tűnik, de gondoljunk csak bele, ki ne óhajtana becsületet és tiszteletet látni maga körül, szülőföldjén ahelyett, ami van? Becsületet a munkájának, tisztességes kereset formájában is. Azt hiszem, hogy sokan szeretnék ezt így megélni. Ehelyett látszatot, valakik döntéseit kapjuk kézhez. Mondjuk ki, mindenre jutna az államból, ha a betervezett anyagiak mind egy szálig megérkeznének oda, ahová valók. Például miért kell megkülönböztetést alkalmazni észak és dél között? Hiszen tetszik vagy sem, de mi vagyunk az ország szíve és motorja.