Bindics László: hiteles és megbízható magyar képviselet kell. Egy generáció ami az értékek mentén szerveződik.

Bindics László
2022. augusztus 17.
Kormányunk töketlenkedése hetek óta téma a sajtóban.

Matovič mit és mennyire vesz a szívére. Sulík erre meg mit reagál. Megy a farokméregetés. Ki milyen nagyot tud mondani a másik rovására. Melyikük tud kijönni jobban a kormányválságból.

Csak csendben szeretném megkérdezni, hogy ez az egész tragikomédia érdekel még bárkit is ebben az országban? Tényleg nincs más megoldásra váró probléma, nincs más gondunk?

A mai napig nincs egy épkézláb ötlete, kidolgozott stratégiája kormányunknak a elképesztő drágulásra, munkaerőhiányra, alulfizetettségre, az emberek megsegítésére. Vajmi kevés, amit eddig mutattak. Csak civakodnak egymással, mint a féltékeny szeretők. Meddig húzható még ez a húr? Meddig nyelik le a békát még az emberek? Kifognak vonulni az utcákra előbb vagy utóbb? Hány kisvállalkozónak kell még tönkremennie? Hány embernek kell még meghalni az alulfinanszírozott, csőd szélén álló egészségügyünk végett? Hány embernek kell még kivándorolni az országból ahhoz, hogy ez a kormány végre elkezdjen foglalkozni az emberek problémáival? A felvidéki magyarság és Dél-Szlovákia problémáiról, fejlesztéséről már nem is beszélve!

Ideje van, mondhatni szükségszerű a hiteles generációváltás a magyar és magyar érzelmű emberek képviselete érdekében Szlovákiában. Tisztán láthatjuk azt is, hogy nem a szlovák pártok támogatása a megoldás.

Le kell zárnunk a múltat, tanulnunk kell belőle és tovább kell lépnünk egy olyan jövő felé, ami az emberek érdekében szerveződik és dolgozik.

Ezt is képviseli a Magyar Fórum. Helyet ad a közösségünkért tenniakaró fiataloknak, kik büszkén vállalják magyarságukat, úgy, hogy közben szeretnének együttműködni a többségi néppel a felvidéken, Dél-Szlovákiában élő emberek érdekében.

Sokan gondoljuk ezt ugyanígy, hogy jövőt és biztos jövőképet akarunk magunknak, családunknak és egy átlátható, megbízható képviseletet, hol az adott szó kötelez és megmásíthatatlan!

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Profile picture for user Bindics László
35 blogbejegyzés
Bindics László
36 karma
Az én szülőföldem, sokunk szülőföldje, ahogyan mi magunk között mondjuk, a Felvidék. Ez az otthonunk. És nem egy vagy két emberöltő óta, hanem évszázadok óta, amihez nyitott mentalitás társul. Naivnak tűnik, de gondoljunk csak bele, ki ne óhajtana becsületet és tiszteletet látni maga körül, szülőföldjén ahelyett, ami van? Becsületet a munkájának, tisztességes kereset formájában is. Azt hiszem, hogy sokan szeretnék ezt így megélni. Ehelyett látszatot, valakik döntéseit kapjuk kézhez. Mondjuk ki, mindenre jutna az államból, ha a betervezett anyagiak mind egy szálig megérkeznének oda, ahová valók. Például miért kell megkülönböztetést alkalmazni észak és dél között? Hiszen tetszik vagy sem, de mi vagyunk az ország szíve és motorja.