Az ötvenedik

Jéney Gàbor
2021. december 26.
Én a vagyon gyűjtést is a szenvedélybetegségek közé raknám, mert nem normális, hogy valaki napi 16 órát dolgozik, úgy hogy annyi pénze van, hogy 6 generáció meg tud élni gondtalanul, úgy hogy dolgoznia sem kell.

Ez az ötvenedik bejegyzésem. Kellemes Karácsonyi ünnepeket kívánok. Ez karácsony 2. napján születik. Az hogy mikor kerül fel azt nem tudom. Az hogy sok vagy kevés egy év alatt azt nem tudom. De szerintem kevés, mert még olyan sok mindent nem írtam meg. Viszont kaptam 4 karmát, amit köszönök szépen. Továbbra sem kívánok részt venni a polgárháborúban van sok újságíró aki kontrázik ezért bőszen. Megtehetem mivel nem ebből élek és szavazatokra sem lájkokra nem hajtok. 

A németországi Hessen tartomány Hanau városában egy mélygarázsban LMBTQ személyeknek és migránsoknak parkolóhelyeket jelöltek ki. Amit kamerákkal figyelnek, hogy azt mások ne használhatják. Arra kíváncsi vagyok, hogy egy kamerafelvételből, miként derül ki az ember szexuális identitása? 

Hollandiában legalizálták az eutanázia automatát. De viszont, ha nem oltatod be magad, akkor rommá büntetnek. Ez nem egy humorista dumája és nem az illiberális-populista propaganda terméke hanem ezek a tények. Én a harmadik oltás után vagyok. De még is úgy gondolom, hogy legyen már a szóllásszabadság része az hogy mit viszünk be a szervezetünkben. Persze tele vannak a kórházak. Ez igaz de miért nem győzik meg az embereket. Mondjuk miért nem vállal garanciát az állam a vakcina hosszútávú hatásaira. Esetleg miért nem kötelezi, arra a médiát, hogy a közleményeit lehozza vészhelyzet alatt. Így mondjuk lehetne informálni az embereket, mert nagy a sötétség. Ha erre valaki nem hajlandó, akkor függesztje fel a működési engedélyét. 

Legújabban felfedezte az EU a hidrogént. A gond azzal van, hogy nem a hidrogén a megoldás, úgy ahogy sem a napelem, sem az atomenergia de még az elektromos autó sem. A hidrogén erőforrásainak is meg van a határai és drága. A napelemnek kicsi a teljesítménye és sok helyet foglal az atomenergia meg veszélyes és a hulladékot meg nehéz kezelni. Sok még azokban az energia és azt még ki lehetne aknázni. A hulladék akkumulátorok tárolása ugyanolyan macerás mint az atomhulladéké. 

Kis hazánkban ott van a termál vagyon amivel lehet árnyalni a gázfüggőségünket és jó adottságunk van biogáz termelésre csak ott meg kellenek a nagy gazdasági állatok. 

Mindenek meg vannak  a határai. Így van ezzel a gazdagodás is. Én a vagyon gyűjtést is a szenvedélybetegségek közé raknám, mert az nem normális, hogy valaki napi 16 órát dolgozik, úgy hogy annyi pénze van, hogy 6 generáció meg tud élni gondtalanul, úgy hogy dolgoznia sem kell. Bevezetném a vagyon plafont. Tudom csinálták a kommunisták is, de nem államosítanék. S adnék minden vállalkozónak 5 fizetett szabad napot. Amikor nem dolgozhatnak.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Profile picture for user Jéney Gàbor
88 blogbejegyzés
Jéney Gàbor
6 karma
2021. május 14.