Amennyit beletöltünk

Nyerges Csaba …
2021. május 7.
Elég idegesítő a sok reklám a kereskedelmi tévékben, főleg a filmek alatt. Amikor adnak nagyritkán egy-egy premiert, akkor is általában a legizgalmasabb, legdrámaibb pillanatokat szakítják meg a reklámblokkok. Ráadásul a reklámidő egyre csak nyúlik, legalább is nekem úgy tűnik, ha pedig összeadjuk a blokkok hosszát, az lassan a film időtartamát is meghaladja.

Néha mégis figyelgetem, milyen történeteket szőnek a reklámok köré, milyen vásárlói csoportokra hogyan koncentrálnak, és miféle üzeneteket közvetítenek nekünk. Egyik-másik nagyon ötletes. Az a szlogen például, hogy „Annyi a világ, amennyit beletöltesz!”. Vagy: „Minden sport, minden érzelem!”. Ezek a jelmondatok illenének az Új Szó blogfelületéhez is. Annyi lesz a világ, amennyit beletöltenek a szerzőink. Ezért örülünk annak, hogy az élet legkülönfélébb oldalairól nyílnak blogok az ujszo.com-on, legyenek naposak vagy árnyékosak, és így minden érdeklődési terület, minden érzelem megjelenhet a weboldalunkon.

Azt mondják, az információ hatalom. A mi küldetésünk az, hogy a lehető legtöbb hasznos, fontos információt begyűjtsük, de nem magunknak, hanem továbbadjuk olvasóinknak, ellenőrzött, megbízható forrásból, a lehető legtöbb szempontot megvilágítva. A jó újság, legyen az nyomtatott vagy digitális, ráadásul nem csak informál, hanem szórakoztat is, segíti a szabadidő tartalmas elöltését. A blogok mindegyik feltételnek meg tudnak felelni. Nemcsak hasznos, érdekes információkkal látják el az olvasókat, hanem szórakoztatnak is. A személyes hangvételű bejegyzések között irodalmi értékű publicisztikákat is találhatunk, miközben könnyen kiválaszthatjuk azokat a területeket, amelyek a legközelebb állnak hozzánk. 

Fogadják olyan szeretettel az ujszo.com új blogfelületét, amilyen szeretettel előkészítettük Önöknek. Olvasóinkat arra buzdítjuk, válogassanak kedvükre a jobbnál-jobb írások között. Mindazokat pedig, akik a mondanivalójukat szeretnék megosztani a nyilvánossággal, arra bíztatjuk, maguk is nyissanak blogot a hírportálunkon. 
Írjuk együtt az Új Szót!

Nyerges Csaba
főszerkesztő

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Csaba
1 blogbejegyzés
Nyerges Csaba főszerkesztő
6 karma
A csallóközi Bodakkal szemben, a szigetközi Kisbodakon nőttem fel. Általános iskolásként kezdtem verseket írni, amelyek a regionális napilapban jelentek meg. Első munkahelyem 29 éven át a Kisalföld szerkesztősége volt Győrben. 2017-2019 között a kommunikációs osztály kiépítését segítettem ügyvivő-szakértőként a Széchenyi István Egyetemen. 2019 őszétől az Új Szó közösségének tagja vagyok.