A megosztás helyett választjuk az együttműködést

Bindics László
2022. január 18.
Olyan politikai képviseletre van szükségünk, ami a megosztás helyett az együttműködést választja.

Ami nem a különbségekre, hanem arra fókuszál, ami közös bennünk, a magyar és magyar érzelmű emberekben.

Mikor toxikusnak bélyegeznek egy politikust azzal, toxikusnak könyvelik el a szavazóit is. Tehát véleményt kreálnak mondjuk több ezer emberről az ő személyén keresztül.

Az MKP és a Híd semmit nem tanult a múltból. Más lapáttal, de ugyanúgy ássák az árkokat, csak most egy formáción belül.

Ki dönti el és milyen jogon, hogy ki a jó és ki a rossz magyar? Ha megosztani szeretnénk, akkor példának hozhatnánk a himnusztörvényt, amit nem csak egy ember szavazott meg, vagy a Híd a Smer maffiakormányában való részvételét, tehát a szavazóik durva  arconcsapását, vagy a magyarországi választásokba való beavatkozást, és a magyar pénzek nem transzparens elosztását, és még sorolhatnánk, de minek. Egy párton belül osztják meg saját szavazóikat.

Egy olyan képviseletre van szükség, ami le tudja rázni magáról a múlt árnyait, és a veszekedés és megosztás helyett a fejlődést és a jövőt választja.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Profile picture for user Bindics László
32 blogbejegyzés
Bindics László
33 karma
Az én szülőföldem, sokunk szülőföldje, ahogyan mi magunk között mondjuk, a Felvidék. Ez az otthonunk. És nem egy vagy két emberöltő óta, hanem évszázadok óta, amihez nyitott mentalitás társul. Naivnak tűnik, de gondoljunk csak bele, ki ne óhajtana becsületet és tiszteletet látni maga körül, szülőföldjén ahelyett, ami van? Becsületet a munkájának, tisztességes kereset formájában is. Azt hiszem, hogy sokan szeretnék ezt így megélni. Ehelyett látszatot, valakik döntéseit kapjuk kézhez. Mondjuk ki, mindenre jutna az államból, ha a betervezett anyagiak mind egy szálig megérkeznének oda, ahová valók. Például miért kell megkülönböztetést alkalmazni észak és dél között? Hiszen tetszik vagy sem, de mi vagyunk az ország szíve és motorja.